Info
22.04.2011.
19:03 > 07:14
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić večeras je iz bolnice, preko svog zamenika Aleksandra Vučića, poručio pristalicama da ga puste da do Uskrsa "razmišlja o svemu u Srbiji", a da računaju da će onda krenuti "u najžešći politički obračun sa onima koji su Srbiju opljačkali i uništili".  
  • 23.04.2011 04:07
    "....mi smo svoje rekli oni su svoje rekli, izbori ce biti kad tad" odgovor politicara.

    Strajk gladju do nedelje, ej Tomo, nisi dosledan, sto ne ides do kraja, ako volis srpski narod i svoje pristalice, bolje bi bilo da zivos 6 meseci njihovim zivotom, radi za mesecna primanja kao sto narod Srbije radi, placaj sve komunalije od tih novaca, pod uslovom da ne koristis svoju ustedjevinu.....
  • Kentaur

    22.04.2011 17:09
    Šešelj se vraća iz Haga
    To je veoma izvesno. Kada - mesec dana ranije, ili kasnije, nije bitno. Bitno je da Toma to zna, i da ovo izigravanje "mučenika" za "spas Srbije" ima samo jedan cilj: umilostiviti bivšeg šefa, kome je razbucao stranku. Šešelj jeste šovinista i patološki negativac, ali je čovek visokog IQ-a. Te ovaj Tomin "dramolet" kod njega može da izazove samo zluradi osmeh. On dobro zna da Toma jako dobro zna kako će mu (Tomi) po njegovom povratku u Srbiju glava biti u torbi: doći će vreme da primi platu za izdaju. I ovaj mučni Tomin vodvilj Šešelja neće nimalo umilostiviti. Možda je vreme da i Vučić pokuša sa istim uvijanjem repom...
  • 22.04.2011 16:39
    Дај бре више доста са овим паћеником. Обичан шоња, штрајкује глађу, а већ после два дана је попустио.
  • lala

    22.04.2011 16:08
    ..
    izdrzi SOLJICU do kraja
  • Sima Strahota

    22.04.2011 15:40
    Da se kladimo
    Da se kladimo da ce da prestane sa strajkom "jer je neophodan Srbiji". Koja manipulacija, medijska paznja u rangu Ceca nagodbe i Bekvalac razvoda. Nadam se da ce ovaj ocajnicki pokusaj da zasedne u fotelju uticati na svest Srbije ko nas vodi i ko nam je alternativa. QUO VADIS, Srbijo?
    Sta su smislili - Isposnik za predsednika a napuceni za premijera? Kuku-lele... Sreca moja pa sam daleeeeeko ...
  • sosa

    22.04.2011 15:28
    smor
  • sale novosadjanin

    22.04.2011 12:51
    nije u redu
    da sledbenici vojvode tome otkazuju poslusnost i ne slede ga u svakom koraku.
    ako mu zaista veruju,trebali su svi do jednog poci njegovim stopama.
    cika tomo,ovo je prvi put da vas podrzavam u vasem naumu!!!!
    ako dobijes vanredne izbore,seti se i nas koji smo te podrzavali pa raspisi odmah i referendum u VOJVODINI.
    bicemo dobre komsije.
    izdrzite do kraja i usrecite nas VOJVODJANE !!!
    VOJVODINA VOJVODJANIMA BEZ BGD,MNE,BIH STRANAKA I NJIHOVIH POLTRONA I MAFIJE !!!
  • 22.04.2011 12:12
    Da je Nikolic stvarno bio bez hrane i vode svo vreme Vucic sada ne bi bio u mogucnosti da "moli" Nikolica da prekine strajk...ovako je sve to jedna velika bljuvotina od politike i politicara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna