Info
22.07.2011.
19:31
Gorana Hadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom u ponedeljak, 25. jula, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila.
  • Lalla

    23.07.2011 10:49
    Tako me...
    E,bas me tako zabole....
    Ko ce gradjane Srbij odbraniti od NOVOG ZAKONA O ENERGETICI???????????????????????
    Od Vlade srbije koja pokusava onako tiho,,...da provuce ovaj Zakon,koji je poguban za gradjane-potrosace sruje i gasa...a distributere postavlja pored monopolsta i u apsulutiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ns

    22.07.2011 20:07
    a vid mu keza, kad bi se tu malko zagrebalo dalo bi se skupiti i za gospodinovu optužnicu pa ne mora ni da se vraća iz haga. bezdušnici fiškali od para ne vidi krv i grobove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna