Info
07.09.2011.
06:22 > 15:43
Predsednik Nacionalnog saveta Mađara Tamaš Korhec izjavio je da neće podneti ostavku na tu funkciju i rekao da su ostavku tražile "mađarske partijice".
  • Begečka nana

    07.09.2011 08:39
    Država - to sam ja!
    Reče Korhec i ostade živ. Ne ulazim u to da li je zahtev ovih organizacija opravdan ili ne, pitam se samo da li ćemo ikada biti počastvovani da neko, bilo ko, od naših političara podnese ostavku. I šta bi mogao biti razlog u ovoj zemlji da neko to uradi? Svima su argunenti: "Nisam to uradio, pa šta?" ili "Uradio sam to, pa šta!" ili u prevodu, boli nas d... za sve, radimo šta hoćemo (ili ne radimo ništa, već po našem nahođenju) i niko nam ništa ne može!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna