Info
26.04.2012.
08:17 > 09:55
Bivšem jugoslovenskom atašeu u ambasadi u Otavi Zoranu Vukiću zabranjen je ulazak u Kanadu, zbog sumnje da je radio za tajnu policiju koja je špijunirala emigraciju, piše kanadska štampa.
  • 27.04.2012 06:45
    jedna od retkih zemalja sveta, a to je Srbija,

    sisematski urusava sopstveni ugled, ugled svojih gradjana
    a gradjani Srbije, koji odu van Srbije bilo gde u svetu, i koji rade a ne da kradu,ubijaju,prosjace,

    za prosjacenjem nema potrebe jer su to uredjene drzave,
    su cenjeni gradjani, a ako jos uspeju dobiti drzavljanstvo pored svih provera, sto je normalno
    e onda su to DRZAVLJANI te drzave gde zive i njih drzava stiti, s tim sto oni imaju i obaveze kao i svi ostali drzavljane te drzave
  • NikolaNS

    26.04.2012 13:59
    Ne vidim nista spornog u ovome!
    Covek je radio za tajnu Milosevicevu policiju (i ko zna sta sve "odradio" za njih) i kanadske vlasti takve nece u svojoj zemlji! Sta je tu cudno! Obaska sto je to samar nasim vlastima, jer su ONE trebale (nase vlasti) ovog coveka krivicno da gone i osude, ako je kriv, a ne da cekaju da nam sve to Kanadjani nabiju na nos.
    Jos da napomenem da su i Grbavi i "Anonimus" ovde promasili temu - Grbavi lupeta i ne zna o cemu prica - Srbi, uglavnom, u Kanadi imaju vise postovanja i prava nego u rodjenoj im zemljiv (da nije tako - ne bi bili u CA). Sem toga, posle ovakvih poteza (a bilo ih je milion slicnih), kako ocekujes da Srbe gledaju po svetu??
    Anonimus - tacno je da svaka Ambasada ima spijuna (pretpostavljam), ali nije isto kada to radi demokratska zemlja (a Kanada to jeste) i kada to radi policijska, zlocinacka vlast, kakva je bila ona Miloseviceva.
    Uostalom, lopov je onaj koga uhvate i svaka zemlja (posebno ozbiljna, kakva je Kanada) ima pravo da dozvoli/zabrani ulazak u svoju zemlju kome hoce.
    Jos jednom - jos jedan veeeeliki diplomatski blam za zemlju Srbiju. Davno smo mi pali na diplomatski nivo zemalja III sveta.
    Za kraj (ne i najmanje bitno) - nemojte zaboraviti da vecina Srba u CA ima CA drzavljanstvo, tako da spijuniranje istih od strane njihove (!) Ambasade, vise nije samo unutrasnja stvar Srbije, nego i posao za CA policiju (i kontra-spijunske sluzbe).
  • 26.04.2012 10:36
    Посао дипломате у страној земљи је по дефиницији да ради само и искључиво у интересу своје земље, тако да све и да је то радио, било је нормално. Шта мислите да амерички амбасадор код нас ради у нашем интересу, и да није њихов шпијун?
    Проблем је само у томе ко је њега провалио после 2002., а ту је заслужан неко од наших дипломатских представника коме је милије да буде страни коњушар или слуга, него домаћи "сиромах".
    Све је толико једноставно, али име "поузданог извора" вероватно никада нећемо сазнати.
  • grbavi

    26.04.2012 09:20
    kanadjani su jako besni na sve srbe generalizuju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna