Info
17.09.2012.
18:35
Sve zalihe dijamanta u svetu zajedno manje su od nalazišta supertvrdih dijamanata koje se nalazi u Sibiru na granici Krasnojarskog kraja i Jakutije, u oblasti Popigajske astrobleme – meteoritskog kratera dijametra sto kilometara.
  • cc

    17.09.2012 19:30
    divno.

    nego, da se vratimo mi na cene grejanja, namirnica, odeće, obuće, školovanja, poreze itd. od superkosmičkih dijamanata nemamo mnogo koristi.
  • EvoOvako

    17.09.2012 18:48
    ....
    Baš me interesuje hoće li i kako će Ameri (svetski policajci) i Jevreji (najveći i najbolji trgovci dijamantima - kapa dole za znanje) "burgijati" kao što burgijaju u svim ostalim rudnicima? Nije ni čudo što je najveće nalazište u Rusiji - tamo NIŠTA nije malo. Bog im dao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna