Info
17.09.2013.
12:27
Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić izjavio je da će DS pozvati građane na miran protest ako bude pokrenuta inicijativa za smenjivanje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.
  • Građanka

    17.09.2013 19:53
    Vladajuća struktura na republičkom nivou (SNS, SPS...)pokušavaju na svaki mogući način da skrenu pažnju javnosti sa ključnih problema- (ekonomskih) koje nisu u stanju da reše. Osim toga, nije im dovoljno što su upropastili JKP u Novom Sadu zapošljavanjem svojih nesposobnih stranačkih kadrova i pljačkanjem poreskih obveznika. Sada su procenili da im to nije dovoljno (treba zadovoljiti apetite) pa su procenili da bi bilo dobro da tako upropaste i Beograd. Kako se ovo ne bi desilo i u Beogradu potrebno je organizovati proteste i ukazati građanima na moguće štetne posledice. Podrška Pajtiću!
  • Lux

    17.09.2013 17:48
    Istorija se ponavlja
    Oni koji imaju više godina pamte da je i Milosević kada je došao na vlast imao veliku podršku naroda, a takođe i važnih država sa Zapada. Kako su godine prolazile Miloseviću je cilj bio da se što duže zadrži u fotelji i popularnost kod naroda i na Zapadu mu je iz dana u dan padala. Počeli su protesti i velika krvoprolića, a njemu je bila važna fotelja i nije birao sredstva da je sačuva. Nastavka se svi secamo. Danas se događa slična situacija samo što tu više nije Milošević, nego neko drugi, ko je po mom mišljenju (ne tvrdim da sam u pravu) dosta radikalniji i brutalniji od njega. Sve počinje bezazleno , ali kada to više ne bude tako, bude kasno. Danas mi imamo naznake perioda uspona i osionosti Miloševića (usudiću se reći dosta izraženije), ljudi bi trebali da se osveste i da skinu načare montirane stvarnosti i da spreče to dok se još spreciti može. Jer ako se ponovo napravi ista greška, dokazaćemo da smo stvarno oni koji se ponovo spotiču o isto kamenje.
  • ajvanho

    17.09.2013 16:25
    pajticu,
    mani se coravog posla.
    sta te briga kako stoji namestaj u tudjoj kuci ?
    zbog tvoje opsednutosti beogradom-puci ces ovde !
  • Vojvođanka

    17.09.2013 15:05
    sećanje
    Nešto se ne sećam da se Đilas jako potresao kada je bilo prekomponovanje vlasti u Novom Sadu??? A ne sećam se ni da su tada Pajtić i demokrate organizovali mirne proteste u Novom Sadu. Sada su procenili da im ovako odgovara, sastaju se da se ne zna ko koga podržava i zbog čega. Ponekad mi prosto bude žao kako njihov želudac to sve podnosi, a o obrazu da i ne govorim. Pitam se da li naši političari bar ponekad prave retrospektivu svog političkog govora i delovanja. Da li se stide bar pred sobom?
  • Lazica

    17.09.2013 15:05
    Svakog dana
    Svakog dana u svakom pogledu sve više propadate.
  • zajedno

    17.09.2013 14:54
    pada djilas,padas i ti sokole
    nisam politicki opredeljen niti cu ikad biti,ali vas 2 mi smrdite nevidjeno i niste pozeljni
  • Moralna

    17.09.2013 14:54
    Velicina
    Tresla se gora,rodio se mis!
  • Nemam ime

    17.09.2013 14:49
    Pajtić i protesti
    Da Pajtić pozove na protest protiv porasta kriminala na ulicama gradova i sela odmah bi se pridružio al' da protestujem za očuvanje lika i dela Đilasa!? Da li se Pajtić šali?
  • luka

    17.09.2013 14:15
    Đilas pada, a ti bolje gledaj svoju fotelju.
  • Ej, vojvođanske demokrate...

    17.09.2013 13:39
    PIH!
    Ismevate “one” kad dovoze jogurtaše iz Srbije, a sada kao mi Lale treba da branimo beograd?

    Pa što niste pozvali na miran protest kad su kojekakvi prekomponovali legalnu i legitimno izabranu vlast u Novom Sadu? Pa kad su nam metli našu Maju, da bi zadržali “prestonicu”? Pa kad... primera je bezbroj, od grada do grada, od opštine do opštine širom ove lepe Vojvodine.

    Pa zar vam još nije jasno da je bg centrala kamen koji vas vuče na dno?

    Skupite petlju više, cepajte to podgrejano truplo koje se raspada 10 godina i kuži nas sve ovde. Jer ako u Vojvodini ne bude Vojvođanskih demokrata, vrlo skoro neće biti demokrata.
  • Bombon

    17.09.2013 13:32
    Deca se kolju mačetama, ne prođe dan bez teške oružane pljačke, maloletnici tuku profesore. A ti organizuješ protest protiv smene Đilasa?? Ma i treba vas sve smeniti i najgori od vas gori nije bando jedna!!
  • svi su isti

    17.09.2013 13:31
    Ja se nadam da ćete ti i Đido deliti ćeliju zbog lopovluka. Obojcica ste plavušani, ti imaš sklonosti, ima sve ide kao podmazano, pa još kada vam se pridruži i kum prošli gradonačelnik ihaaaaaaa
  • 17.09.2013 13:28
    @Vojvodjanka
    Pa on radi protiv Vojvodine od prvog dana. Vidiš da su mu Beograd i Srbija sve i svja. Nije pozivao na proteste kada je u Novom Sadu prekomponovana vlast. Najobičniji vazal koji služi okupatoru da bi zadržao status i priviegije.
  • NS

    17.09.2013 13:17
    Vadim jaja iz fridžidera, taman da se usmrde dok oni zakažu datum. S obzirom na to da će na skupu biti samo članovi dotične političke partije u propadanju, nema veze koga potrefim. Mada, ima jedan poseban iz DS koji je jajce zaslužio...
  • Vojvodjanka

    17.09.2013 13:11
    More ****** ** i ti i Djilas, zasto nisi organizovao proteste zbog pljacke i ponizavanja Vojvodine?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna