Info
28.04.2014.
12:00
Pokrajinski sekretar za zaštitu životne sredine Slobodan Puzović izjavio je da su veterinarska, poljoprivredna i pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine izašle na teren i konstatovale da se trovanje 19 sivih ždralova u ataru opštine Čoka dogodilo na jednoj poljoprivrednoj parceli u državnom vlasništvu, te da se utvrđuje ko je zakupac.
  • 28.04.2014 19:38
    šta će biti ako je dotični seljak kupio već zaštićeno seme? ako je u pitanju neka velika inostrana kuća ko će njih tužiti, seljak ili država.seme nije neadekvatno bacano po njivi, to se vidi kukuruz se uvrstio,a šta bi bilo da su ti ždralovi pojeli seme i odleteli u nepoznatom pravcu,ko bi dotičnom rataru nadoknadio štetu.gospodin puzović bi mogao da se prošeta po poljoprivrednim apotekama i da ustanovi da FURADANA ima u slobodnoj prodaji, čak ga trgovci jako hvale,najlakše se obrušiti na seljaka em snaša troškove života cele nacije em sada treba da bude kažnjen zbog izgladnelih ždralova,njemu ova godina nije ni počela a već se vidi da mu je usev koji tek niče propao.
  • 28.04.2014 15:58
    HAARP, NATO, Gej lobi, GMO, Vatikan, Amerikanci, Angela Merkel...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna