Info
29.04.2014.
19:35
Uvoznici "polovnjaka" tvrde da nikome nije jasno šta je sve potrebno "po novom" od dokumentacije, koliko sve to košta i kome se plaća, zbog čega već nedelju dana stotine vozila "leže" u carinarnicama, piše Politika.
  • Osoba M

    30.04.2014 11:01
    Eh sad, koja je strana problem? Da li je carina nesposobna, birokratija previlika, postupak nejasan, ili uvoznici zele da stvore laznu sliku o problematicnom uvozu, kako bi mogli dici cene?
    Ja cu da se opredelim za po malo od oba.
  • komsha

    30.04.2014 08:07
    mada...
    ne trebaju ni dati da se uvoze polovna djubrad.. treba to malo regulisati...
    one sto voze onaj kockasti fijat za dostavu treba pohapsiti odmah....
  • jo

    30.04.2014 06:18
    Kome pričaš
    Znači kad imam taj atest meni ni onolike rupetine u kolovozu ne mogu ništa jer čim naidjem na rupu na putu ja pokažem atest i samo preletim preko nje.Kad popijem 10 vinjaka nema brige jer samo treba da vićem usput " ja sam homologovan" i svi se sklanjaju.Usput jedino što moram da pazim dok vozim su konjske zaprege u 21 veku jer njih drug stojadin ne može homologovati,razni tricikli prepunjeni kartonima koji nemaju atest.Da ne pišem o izlazima sa medjunarodnih puteva gde deca ginu jer neki pera ložač nije obeležio i ofarabao pravac a bivši saborci druga stojadina to naravno nisu primetili.E moj stojadine tolike se godine spucao a ne znaš da se kuća ne pravi od krova nego od temelja
  • dodjos

    29.04.2014 22:34
    stoka
    kakvi neradnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna