Info
11.06.2014.
20:47
Dok nedavna istraživanja javnog mnjenja pokazuju da su Škoti tesno podeljeni u stavu da li bi Škotska trebalo da proglasi nezavisnost od Britanije, običan svet bi zapravo i jare i pare - odnosno nezavisnost bez prekidanja ekonomskih i drugih veza sa Britanijom i napuštanja funte, a škotski umetnici se žale na atmosferu straha koja vlada.
  • Millos

    12.06.2014 09:35
    Nisam Anonimus, a nisam ni Milos sa jednim l
    Ako ovaj referendum uspe, to će biti ozbiljan udarac na zdravlje Britanske Kraljice. Živela nezavisna Škotska!
    Dosta je bilo. Cepaj flotu. (ovo je šala, uzeće stolicu u UN stolicu u EU parlamentu, ali će plaćati englesku vojsku, carinu, monetu)
  • Republikanac

    12.06.2014 09:13


    - Ali, mislim da je došlo vreme da skinemo Srbijance sa grbače, stanemo na crtu i vidimo da li zaista možemo sve to što mislimo da možemo - kaže Lala uz smeh.
  • 12.06.2014 06:14
    Niti je Engleska Srbija, niti je Skotska Slovenija
    Ne bih se slozio da su Skoti podeljeni po pitanju referenduma za nezavisnost jer prosek svih istrazivanja (pool of pools) pokazuje da je velika vecina za ostanak u Velikoj Britaniji.
  • Milos NS

    11.06.2014 22:38
    Nezavisnost!
    Ajmo skoti oslobodite se engleza. Pa cemo i mi vojvodjani srba uskoro!!1 Mi da radimo a beograd da uziva!! E pa nemoze to tako vise, nece mo da trpimo vise!!1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna