Info
27.11.2014.
08:53
Policija Klivlenda objavila je danas video-snimak na kom se vidi kako su policajci u nedelju 12-godišnjeg Tamira Rajsa ubili za nekoliko sekundi po dolasku do rekreativnog centra, pri tom ga tri puta upozoravajući da podigne ruke uvis.
  • Misfit

    28.11.2014 11:06
    Samo da dodam
    'murica!
  • 27.11.2014 15:36
    Tačno tako. U Americi svaki drugi crnac nosi oružje sa sobom. Vrlo česti su oružani obračuni među njima. A dešava se da deca uzmu pištolj od svojih roditelja. To policajac nije mogao da zna, dali ta osoba vitla sa pravim pištoljem ili ne, i odreagovao onako kako od policajca traže.
  • @ sasa

    27.11.2014 13:53
    Idi u Ameriku i udji na bilo koji njihov aerodrom, stanicu podzemne zeleznice ili slicno i iz zezanja vikni "Allahu Akbar". Ima da te ubiju kao zeca. To sto je za tebe bilo igra za njih si bio opasni terorista samoubica koji je svakog trenutka mogao da se digne u vazduh i sa sobom pobije jos pedesetak ljudi. A kada budu skontali da si se ti ipak samo zezao prošao voz, postaces obicna statisticka greska a na konferenciji za medije ce reći da si dobio to sto si trazio. Tako i za ovog klinca. Tamo ima puno dece koja ubijaju, pljackaju, terorisu ljude. Nemaju oni vremena da se zezaju sa proverama. Olade dete očas posla. Ono dvoje klinaca sto operisu po Beogradu i pljackaju starce i imaju preko 300 krivicnih prijava i ovde im niko nista ne moze, oni bi odavno oladili vec tamo negde posle pete krivicne prijave. Kod nas najstariji od te dvojice moze slobodno jos pune dve godine da pljacka i eventualno jos nekog ubije dok ne postane krivicno odgovoran. Onaj mladji ce to moci jos pune tri godine da radi. Kod Amera je zakon da ako si nesto mogao da uradis a da je to svojstveno da rade stariji onda ces tako i odgovarati i nema veze sto imas recimo 12 godine. Ako treba dobices dozivotnu, smrtnu ili kakvu god presudu. Sa oružjem u rukama tamo si pretnja broj jedan koju treba eliminisati pa makar bio u kolevci. To ih je stogodišnja praksa naucila.
  • sasa

    27.11.2014 11:33
    @anonimus
    manje gledaj pandurske serije i manje se pravi pametan. Glupi pandur je prisao i sa 3 metra pucao u dete.
    Ti znas da li je narko diler ili nije? A sta ako je samo dete ko dete koje se igra "kaubojaca i indijanaca"? Pa na kraju krajeva, sa tri metra je mogao da ga upuca u ruku ili nogu, a ne da ga ubije.
    Imaju puno kriminala zato sto imaju oruzje legalno na svakom cosku. U marketima mozes da kupis pusku. Americka elita drzi obican narod slabo obrazavonim, zaglupelim i uplasenim da bi ga lakse kontolisala. Nesto slicno rade i nasi, preko urusavanja sistema skolstva, debilnim sadrzajima u novinama i na televiziji kao i stalnim naslovima o nekim silovanjima, ubostvima itd...
  • 27.11.2014 11:01
    Svi koji zive u Americi znaju da policija cim kod nekog vidi pistolj u rukama odmah bez pardona puca da ubije. Onda i pored toga sto to svi znaju imas budala koji vitlaju cak i replikama pa se onda cude kada ih pandur overi. Amerika je puna kriminala, svako vitla pištoljima, djaci u skolama kada im pukne film pobiju pola razreda, ludaci upadaju u McDonald's i pobiju pola zaposlenih. Zbog svega toga se u Americi svako vitlanje oruzjem ili necim sto lici na vatreno oruzje shvata veoma ozbiljnom pretnjom pa se ide onom logikom "bolje sprečiti nego lečiti". Takav biva overen na licu mesta pa se tek posle naknadno utvrdjuje kakve su mu bile namere, da li se samo zezao ili je mislio nešto ozbiljno da uradi. Na snimku koji je okacen na YouTube lepo se vidi da se klinac pre dolaska policije igrao pistolje tj. replikom tako sto je njime upirao i nisanio u vise pravaca, kao da ce pucati u nekog. A ni klinac verovatno nije nevin. Verovatno je neki od maloletnih strazara po kvartovima koji dilere mobilnim telefonima obavestavaju o kretanju policije i nepoznatih osoba koje ne zive u kvartu. Mali se verovatno primio na tu ulogu pa u nedostatku pravog pistolja nosio repliku i glumio opasnog momka. Debil. Svaka budala u Americi zna da si samim tim sto si crnac vec sumnjiv policiji a kada tome dodas jos i ovakvo vitlanje pistoljem, makar i replikom, da si onda definitivno kriminalac u ocima drugih.
  • biser

    27.11.2014 09:20
    ne staneš na 3 metra kolima od naoružanog čoveka da ga upucaš ili da dok prilaziš saspe par metaka u tvoju šoferku

    staneš 30 metara od njega i upozoravaš ga da baci oružje i digne ruke iznad glave, držeći ga na nišanu, čekajući pojačanje

    imali smo i u srbiji primere policajaca koji rade ovakve stvari, srećom pa ima i normalnih
  • JAZZ

    27.11.2014 09:20
    Ovo je više nego užasno. Pucati iz takve blizine u dete a kao policajac je morao da vidi da je oružje igračka.
    Još gora je izjava policajca da se ne kaje i da bi to opet učinio.
    Robija bez prava na pomilovanje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna