Info
05.12.2014.
07:46
Izdavanje elektronskih građevinskih dozvola u Srbiji počeće u drugoj polovini sledeće godine, najavila je resorna ministarka Zorana Mihajlović.
  • Vlada

    05.12.2014 10:19
    @Jo
    Kako Jo kaže, tako je bilo do sada, tako jeste, tako će biti i posle donošenja i stupanja na snagu podzakonskih akata u vezi sa elektronskim građevinskim dozvolama. Ministarka i ekipa oko nje ovo rade naprečac, diletantski i zarad jevtinih političkih poena.
    Zakon je jedno, a mogućnost njegovog sprovođenja drugo. U prevodu - 100% N E M O G U Ć E.
  • jo

    05.12.2014 09:25
    A gde je tu pečat
    A onda u stvarnosti dođeš na šalter pa nekoj polupismenoj šalteruši objasniš ovo gore što ministarka priča a onda ona odvali čuveno " pa ti idi kod nje pa nek ti onda uradi to,lepo vam kažem treba 1114 fotokopija fotokopije i nemojte zadržavati ostale ljude "
  • 05.12.2014 09:00
    Da li je moguće da postoji iko ko veruje u ova prazna i lažna obećanja? Pa ti ljudi su obećali da će u roku od 6 meseci od kada dođu na vlast biti vidljivo bolje ili će se povući. Sada je prošlo 2,5 godine i stalno je sve gore ali im ne pada na pamet da odu nego nastavljaju da lažu toliko i tako da je to neverovatno.
  • Max

    05.12.2014 08:43
    Идуће године...
    Чим појефтини струја за 20%, како је најавила мис Пиги, ево и овога...
  • Mirko

    05.12.2014 08:07
    Idealno ali..
    Sve ovo bi bilo lepo da je Srbja uredjena drzava, katastarski mislim, pa kod nas jos uvek nema planova za neke delove Novog Sada a kamoli malo sire, imovinsko pravni odnosi su katastrofalni, a da ne govorim da se vecina zemljista vodi kao drzavna svojina...Pa jos da dodamo infrastrukturu koja je neophodna da bi se izdala gradj.dozvola, ne znam kako ce to uspeti lokalna samouprava da izvuce recimo saglasnost EPS za postavljanje prikljucka ako tu ne postoje uslovi ili tek treba da se stvori uslovi, kojim to pritiscima ce naterati jedno drzavno preduzece, pa oni ne mogu da usaglase raskopavanje ulica a kamoli da se oko ovog dogovre..Lepo je to ministarka zamislila ali u praksi ce to biti tesko izvodljivo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna