Naslovna
18.09.2015.
21:04 > 21:30
Košarkaši Litvanije pobedili su ekipu Srbije rezultatom 67:64 i plasirali se u finale Evrobasketa gde će igrati protiv selekcije Španije.
  • Nikola

    19.09.2015 09:51
    Srbija nije naslednica SFRJ
    Ne znam zašto neki broje titule koje je osvojila SFR Jugoslavija sa onim koje je osvojila Srbija. Na te titule imaju pravo igrači koji su igrali za tu reprezentaciju, i samo oni. Vađenje na sudije je jadno, to bi svi mogli da rade, ne sećam se da je neko posle poraza rekao da je suđenje bilo pošteno. Posle onoliko izgubljenih lopti Litvanaca naši reprezentativci nisu uspeli da pobede. Košarka je fizički sport, granice faula postavljaju sudije, za svaku utakmicu, nisam sinoć video nijedan nesportski faul.
  • Sanja

    19.09.2015 06:41
    Svi su bili očajni od reda,a imali su raspored za poželeti samo ,posle onako teške grupe,ali kada treba nema ih nigde!Izgubiće i bronzu i neće ići ni u Rio!
  • sho

    19.09.2015 05:53
    kuku
    kakav kukavicluk. Ne mogu da verujem da smo i do ovde stigli. Pa ova ekipa nema ni jednog hrabrog igraca osim Teodosica, Sramna igra protiv prosecne Litvanije. Ali su nam Litvanci pokazali kako se mec dobija borbenoscu i hrabroscu. Bogdanovic je ime koje bas nista ne znaci u kosarci. Igrac koji moze sve da pogodi, ali samo na treningu.
  • Perica

    19.09.2015 05:28
    OD POCETKA
    Videlo se od pocetka da neide. KOd rezultata 14 7 za litvance videlo se da kraj nece valjati. Medjutim svaka cast momcima zeleli su najbolje. Bice dana za megdana .
  • Depresionista

    19.09.2015 00:10
    Hehe,A lepo pricam proteklih dana,halo,polako ne lozite se tolko,jesmo odigrali dobro,ali to jos nije to ,ne letite,a ne,vi ovde u komentarima zapeli mi NAJBOLJI mi NAJBOLJI,Osvajamo,Dajte Ameriku da se Igramo.
    i sta sad?
    razocarani? zasto?
    momci su odigrali najbolje sto mogu to je to,svaka im cast.
    meni nije zao,tu smo gde smo,da smo bili bolji pobedili bi.
    kad naucimo da postujemo sebe idruge,da ne ponizavamo druge pre nego sto ih upoznamo e onda ce da nam krene na bolje u svim segmentima nasih malih sicusnih unistenih zivota.
  • milenko

    18.09.2015 23:35
    Litvanaca sam se najvise pribojavao na ovom prvenstvu . Moram priznati da su posle duzeg vremena opet oformili kvalitetan i ozbiljan tim . Sta je tu je zivot tece dalje.
  • kosarkas amater

    18.09.2015 23:32
    Osvetila se nasa prepotentnost . Nasi su vec videli sebe kao sampione i to im se osvetilo . Cestitke na zasluzenoj pobedi Litvanije koja ponovo ima kvalitetan tim .
  • prečanin

    18.09.2015 22:51
    Naslušao sam se proteklih dana prepotentnih izjava, te imamo hemiju, mi imamo našu igru nek oni razmišljaju o nama, koji Veseli ne razmišljam o njemu(kaže Sale), te ove smo počistili , one oduvali, a šta je sad ovo ? Kao slabo smo igrali, forma nije bila u špicu, a niko ne kaže da su Litvanci bili bolji ? Da li može nije važno koja grana sporta, da se kaže da je protivnik BOLJE igrao od nas ?Večito neki levi izgovori !?
  • 18.09.2015 22:04
    "Završnica za infarkt" e upravo tako! Ne zavrsnica, vec utakmica za infarkt i za plakanje. laku noc.

    pa zar nije moglo da udje vise od dve trojke za celu utakmicu?!

    pa zar je moguce da ubace svako trece slobodno bacanje...?!

    pa zasto to Bogdanovicevo srljanje u poslednjim trenucima, zar nije moglo bar malo stalozenije, vremena je bilo...
  • VOJVODINA FOREVER

    18.09.2015 21:44
    dobro je pa necemo morati da slusamo pucanje i primitivizam na "proslavi"
  • мире

    18.09.2015 21:37
    Сутра узимамо бронзу у инат судијама, ФИБИ, рагби репрезентацији Литваније и свима који су нам душмани и сада ликују а не могу да нам буду црно испод нокта у кошаркашким успесима.
    - 8 европских злата!
    - 5 светских злата!
    Кад то остваре нек нам се јаве. Хвала и нашим момцима који су одиграли лошу шутерску утакмицу и упркос лошем суђењу и рагби игри Литванаца изгубили у самој завршници са само 3 поена разлике. Хвала вам, ви сте генерација за велика дела која тек предстоје! Србија
  • ПатриЈот

    18.09.2015 21:32
    Све честитке литванским играчима на побједи против Србије, и судијама ... наравно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna