Naslovna
13.11.2015.
21:24 > 21:51
Seniorska reprezentacija Srbije poražena je u prijateljskom meču od Češke rezulatom 4:1.
  • Andrija Šrek

    15.11.2015 15:39
    ...
    Najpre se iznerviram kada shvatim da NIJEDNA TV sa nacionalnom frekvencijom (pa čak ni Sport Klub) ne prenosi utakmicu naših SVETSKIH ŠAMPIONA, fudbalera do 21 godine protiv Italije u KVALIFIKACIJAMA za Evropsko prvenstvo, na koje imaju realne šanse da se plasiraju (1:1, uz dobru igru).
    Potom na RTS1 gledam PRIJATELJSKU utakmicu koju je Češka (inače učesnik Evropskog prvenstva) igrala protivu naših umišljenih "umetnika" koji zapravo pojma nemaju, na čelu sa zatucanim debilkom u žutom sa tračicom u kosi koji se pre i posle svakog (mogućeg) kontakta sa loptom krsti triput, a koji je strahovito proplivao kod prvog gola, tražio od protivnika loptu da je ljubi pred izvođenje penala i potom naravno primio gol (gde je taj tvoj bog?), da bi je posle ponovo ljubio i rekao joj da joj oprašta, te na kraju, kao šlag na torti, primio gol kroz noge za katastrofalan poraz od 4:1!
  • sovra

    14.11.2015 07:45
    Nasim dikama i ponosu treba nacionalni stadion. Premijer je u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna