Naslovna
10.04.2011.
18:56 > 07:22
Fudbaleri Partizana uspeli su da se "provuku" u Subotici i trijumfuju 2:1 golom Nemanje Tomića iz slobodnog udarca u trećem minutu zaustavnog vremena.
  • nemanja s

    12.04.2011 14:14
    gde ste sad?
    A zasto ste se sad svi ucutali kad je analiza utakmice pokazala sledece - da je gol Spartaka postignut iz ofsajda, da je penal za Partizan postojao, kao i slobodan udarac iz kojeg je dat gol dosudjen regularno? Gde ste sada, misevi???
  • Marko

    10.04.2011 20:20
    Ma, kakav Tomić...
    Sudija Milorad Mažić je, po direktivi kriminalaca iz FSS-a, na čijem je čelu kontroverzna ljiga, Tomislav Karadžić, bukvalno poklonio 3 boda NK Partizanu i sahranio fudbal u Srbiji.

    Cela zemlja je mogla da vidi smrt srpskog fudbala!

    Žao mi je igrača FK Spartak, momci su pokazali da su bolji i sav njihov trud pao je u vodu, zbog samovolje ljudi, koji će, nadam se, uskoro da odgovaraju na pitanja, ali ne novinara, već policijskih inspektora!!!

    Diži se, uspavana Srbijo, vrati svoj ponos!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna