Naslovna
29.06.2011.
15:30 > 06:55
Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona pošto je pobedio 18-godišnjeg Bernarda Tomića iz Australije sa 3:1 (6:2, 3:6, 6:3, 7:5).
  • @Matori

    30.06.2011 05:52
    -a zašto se obrukao ?
    Zašto se Novak obrukao ?
    Nije mi jasno gde ti vidiš bruku u Novakovom jučerašnjem nastupu ?
    OK ...imao je slab dan ali najveći i najbolji pobeđuju i kad igraju loše a protivnik je iz kvalifikacija nanizao sve protivnike pa je tako jednog Soderlinga dobio se ubedljivih 3:0
    Sve mi se čini da si ti priželjkivao njegovo ispadanje ali si razočaran konačnim ishodom meča
  • matori

    30.06.2011 03:48
    naslov
    Naslovi u nasim novinama su uvek cudni. Novak ne da se namucio nego se obrukao sa svojim ponasanjem. Pratim Novaka od prvih nastupa na velikim turnirima ali ovo sebi nije smeo da dozvoli. Sada moze da prica za Tomica da je veliki talenat itd.. ali kada je Nole bio 18 godina nije nikada odigrao ovakav mec protiv nekoga na mestu br2 kao sto je ovaj Tomic juce odigrao. Sa mene je sve otpadalo jer naravno da navijam za Noleta ali kako mu taj njegov vajni tim ne moze da objasni da mora da se obuzda da ne pokazuje emocije- ma zasto da svi pakosni strani komentatori uzivaju u Noletovom naletu besa u frustracije. Ide USA Open i to ce biti pravi pokazatelj jer trava je prevazidjena i samo se sarani fataju na nokle da je to jako cool. Na tvrdim terenima treba obezbediti dominaciju!! A to sto jos uvek padamo na svu propagandu sa ostrva to je nasa mana. Novaku zelim da osvoji turnir i prvo mesto!!!
  • boco

    29.06.2011 21:18
    nije
    Naslov vam nije dobar. Nije se Novak namucio sa Tomicem. laicima kao sto ste Vi to je mozda izgledalo tako, a nije. Tomic je mlad i perspektivan igrac pred kojim je velika buducnost, ali Novak jos uvek s njim nema problema i ne muci se s njim. Osim toga oni su odlicni drugari i kad Novak ode u Australiju onda trenira s Tomicem. Toliko.
  • telep

    29.06.2011 16:58
    čudan meč, pre godinu dana Novak bi glatko izgubio. Conga je sledeći, hvala mu u Noletovo ime :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna