Naslovna
30.07.2011.
20:30
Fudbalska reprezentacija Srbije igraće sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Velsom i Makedonijom u A grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, odlučeno je u subotu uveče žrebom u Rio de Žaneiru.
  • dodatak

    31.07.2011 10:10
    @NikolaNS
    Krasić je krilo, Kolarov je bek, dok je Modrić klasičan plejmejker, neko ko operiše po sredini i povezuje napad i odbranu - jednom rečju, ima širi "reon" delovanja nego Krasić i Kolarov. Naša igra sa Antićem se svodila na proboje sa krila, a tamo gde nama igraju zadnji vezni, Hrvati imaju tog Modrića koji je podjednako dobar i u prodorima po sredini, i po krilu, i po centaršutevima, i po ubacivanjima... Mi takvog igrača nismo imali od Piksija, to je fakat. Ono po čemu smo mi jači od njih jeste odbrana, ali oni imaju bržu & kompaktniju vezu, kao i mnooooogo ubojitiji napad. Slažem se da su Hrvati i '99. imali objektivno bolji tim i da smo ih opet izbacili, ali mislim da se tome ne možemo nadati sa Pižonom. Slažem se sa tvojim predlogom, Janković ili pak Milinković bi bili sjajni, ali sa ovim dilibanom - teško.
  • NikolaNS

    31.07.2011 07:01
    @Menjaj
    Ne znam na osnovu čega misliš da taj Modrić ima veći kvalitet od Krasića, Kolarova, ili još nekog od naših igrača. Možda bih mogao da se složim oko promene selektora, ali malo je onih koji bi mogli da sednu na to mesto. MoždaJanković (ex trener Zvezde), ali bi to trebalo uraditi odmah, po cenu ne odlaska na EP (još uvek imamo šanse za baraž). Međutim, mislim da je u ovakvim utakmicama presudna motivacija. I onda kada smo igrali nerešeno u ZG, imali su bolju ekipu i plasman kao treća ekipa sveta, ali opet smo ih prošli. Pade mi na pamet i Milinković, koji je prošle godine vodio Vošu. Ali isti uslovi kao i za Jankovića. Odmah.
  • menjaj

    30.07.2011 20:48
    selektora
    Ako Pižon bude selektor, izgubićemo obe utakmice garant. Dajte bre nekog normalnog selektora da bar bude zanimljivo, ovako unapred znamo da će formacija biti 4-5-1, da će na sredini biti Milijaš i Petrovič, i da će napad biti Žigić... Pa samo onaj mali Modrić ima da nas ubije, on kao da ima motor u d****u a naši trutovi ne mogu ni u šprint da uđu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna