Naslovna
17.06.2014.
16:26
Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Bodiroga izabran je za predsednika komisije za takmičenje FIBA Evropa, saopštio je danas KSS.
  • sakisa

    18.06.2014 14:58
    Bodiroga u Evropi
    Svaka mu cast kao kosarkasu i coveku.Uvek je bio na nivou i za primer,kako svojim ponasanjem i postupcima,tako i zvanicnim izjavama.Medjutim,ulaskom u KSS,dozvolio je nekima da se krijuci iza njegovog imena,bave mnogim mutnim radnjama,menjanje pravila u toku prvenstva,delegiranje sudija,izricanje disc.mera,kontrole sudjenja,registracija igraca i klubova,tako da se jos uvek ne zna,koji klub igra u LS,da li je to KK FMP,ili KK CZ.ili KKFMPCZ.Nije se ni jednom oglasio,a trebalo je,jer je njegovo cutanje ujedno i odobravanje svega negativnog sto se radi,odnosno sto radi Covic.Najbolje je za njega sto se sklonio od ovih mesetara.Zelim mu uspeh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna