Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Berdih predao Đokoviću

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Dubaiju nakon što mu je, pri vođstvu srpskog tenisera od 6:7, 6:2, 4:2, Tomaš Berdih predao meč.

Jelena Janković u polufinalu Dohe

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u polufinale turnira u Dohi, pošto je savladala Čehinju Klaru Zakopalovu sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Partizan izgubio od Reala

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Real Madrida sa 55:61 (12:15, 6:18, 18:11, 20:17), u petom kolu takmičenja u Grupi G Top 16 Evrolige.

Platini preti izbacivanjem Srbije iz takmičenja

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je u razgovoru sa predsednikom UEFA Mišelom Platinijem, da je Srbija u potpunosti opredeljena da se obračuna sa huliganima i da neće dozvoliti da se ponove nemili događaji iz Italije.

Liverpul prošao dalje

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u osminu finala Lige Evrope nakon što su u revanšu 1/16 finala na svom ’Enfildu’ pobedili prašku Spartu sa 1:0.

Partizan očekuje bolju igru protiv Reala

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da od svoje ekipe očekuje da se u duelu sa Real Madridom, danas u Beogradskoj areni, nadoveže na dobru partiju iz prethodnog meča u Sijeni.

Bajern pobedio u Milanu

Fudbaleri Bajerna savladali su sinoć u Milanu aktuelnog prvaka Evrope, Inter, sa 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Platini u četvrtak u Beogradu

Predsednik UEFA Mišel Platini završava svoju turneju po Evropi posetom Srbiji i u četvrtak će sa državnim i fudbalskim vlastima razgovarati o problemu huliganizma.

I dalje bez rešenja za "kanarince"

Fudbaleri "Novog Sada", koji već četiri dana štrajkuju, počeli su da treniraju u svojoj režiji, ali i dalje ne uspevaju da razgovaraju sa klupskim rukovodstvom oko sudbine kluba sa Detelinare.

Real i Lion bez pobednika

Fudbaleri madridskog Reala nisu uspeli da prekinu tradiciju u mečevima sa Lionom, pošto su sinoć u gostima kod francuske ekipe igrali nerešeno 1:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

CSKA u osmini finala LE

Fudbaleri moskovskog CSKA prvi su ušli u osminu finala Lige Evrope, pošto su sinoć u Moskvi odigrali nerešeno 1:1 sa solunskim PAOK-om.