Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Večeras Zvezda - Partizan

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u nedelju od 19 časova u beogradskoj hali "Pionir" u okviru 21. kola NLB lige.

Prodaja karata za Dejvis kup

U Novom Sadu je počela je prodaja ulaznica za predstojeći meč Dejvis kupa između muških teniskih reprezentacija Srbije i Indije, koji će biti odigran od 4. do 6. marta u Velikoj dvorani Spensa.

Teodosić: Priznanje zasluga i saigrača

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da mu priznanje za najboljeg košarkaša Evrope za prošlu godinu mnogo znači, ali da više voli da osvaja klupske i reprezentativne trofeje.

Hemofarm pobedio u Češkoj

Košarkaši Hemofarma savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu češkog predstavnika Nimburka rezultatom 71:66 (22:23, 18:12, 14:19, 17:12), u prvoj utakmici 21. kola regionalne NLB lige.

Srpski sportisti osvojili 374 medalje

Sportski savez Srbije predstavio je na konferenciji za medije tri publikacije iz svoje izdavačke delatnosti, saopštivši pritom da su naši sportisti minule godine osvojili 374 medalje na međunarodnim takmičenjima.

Zvezda promovisala nove dresove

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas dresove u kojima će igrati u nastavku sezone, a koji su replika onih iz 1991. godine kada je klub sa Marakane postao prvak Evrope.

Jankovićeva u polufinalu turnira u Dubaiju

Srpska teniserka Jelena Janković uspela je da izbori plasman u polufinale WTA turnira u Dubaiju, pošto je posle velikih preokreta i borbe koja je trajala skoro tri sata u četvrtfinalu savladala Australijanku Samantu Stosur rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 5:7, 7:6(4).

Rodik bolji od Tipsarevića

Janko Tipsarević završio je takmičenje na turniru u Memfisu u 2. kolu nakon što je poražen od prvog nosioca Endija Rodika sa 6:1, 7:6.

Alpinisti iz regiona osvojili Akonkagvu

Alpinista Branko Dakić (28) iz Beograda i još osam planinara iz regiona uspeli su da se popnu na najviši vrh Anda i time uspešno okončaju ekspediciju "Akonkagva 2011", saopštio je danas Planinarski klub Beograd.

Partizanov četvrti poraz u Top 16

Košarkaši Partizana su četvrtim porazom u isto toliko utakmica Top 16 faze Evrolige prokockali šanse da prođu dalje, pa će posle izgubljenog meča od Montepaskija sa 77:74 duele sa Realom i Efesom moći da igraju bez ikakvog rezultatskog pritiska.