Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Jankovićeva se drži

Srpska teniserka Jelena Janković zadržala je drugu poziciju na WTA listi objavljenoj danas, dok je Ana Ivanović nazadovala za dve pozicije i sada je na 62. mestu.

Tipsarević sve bolji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je na drugom mestu ATP liste, dok je Janko Tipsarević napredovao za dve pozicije, pa je sada zvanično 39. na planeti.

Pohvale za Vidića

Produžetak saradnje sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Vidićem najveće je pojačanje za Mančester junajted u letnjem prelaznom roku, izjavio je nekadašnji odbrambeni fudbaler tog kluba Dejvid Mej.

Antiću odbrojani dani

S obzirom na zabranu vođenja reprezentacije na četiri takmičarske utakmice koju je izrekla FIFA, Radomiru Antiću su izgleda odbrojani dani na mestu selektora pa se mediji utrukuju u tome ko bi mogao da ga nasledi.

Podrška gej fudbalerima

Ugledni britanski list Obzerver piše da je većina fudbalskih navijača u Velikoj Britaniji spremna da podrži igrače koji se javno deklarišu kao homoseksualci.

Jovanovska pobedila Mirzu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski uspešno je startovala u kvalifikacijama za glavni turnir u Sinsinatiju pošto je savladala Sanju Mirzu iz Indije.

Crvena zvezda duguje Albertu Nađu

Dan posle isteka roka koji je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije dao klubovima da izmire dugovanja prema igračima i trenerima, Rad, Smederevo i Čukarički Stankom ispunili su obaveze.

Nadal hvali Đokovića

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izjavio je uoči starta ATP turnira u Torontu, na kojem će u dublu igrati sa Novakom Đokovićem, da je srpski igrač jedan od najvećih talenata današnjice.

FIFA potvrdila kaznu Antiću

Radomir Antić neće moći da vodi reprezentaciju Srbije na četiri naredne takmičarske utakmice, potvrdila je FIFA nakon što je njena Komisija za žalbe odbila da promeni prvobitnu odluku o suspenziji.

Dostanić napustio Zvezdu

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić podneo je u petak neopozivu ostavku, rekao je portparol beogradskog fudbalskog kluba Marko Nikolovski.