Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Umro Antonio Petigru

Bivši svetski šampion u atletskoj disciplini trčanje na 400 metara Antonio Petigru pronađen je mrtav.

Mladi fudbaleri gostuju Slovacima

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje danas od 17 časova vršnjacima iz Slovačke, u jednom od odlučujućih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo 2011. godine.

Kraj sezone za Bolta

Menadžer jamajčanskog sprintera Useina Bolta objavio je da je za aktuelnog olimpijskog šampiona na 100 i 200 metara sezona završena.

Selektor strelaca razmišlja o ostavci

Selektor streljačke reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković rekao je danas da razmišlja o ostavci na tu funkciju, iako je njegova ekipa na Svetskom prvenstvu u Minhenu osvojila sedam medalja.

Još četvoro plivača bez polufinala

Reprezentativci Srbije u plivanju Đorđe Marković i Radovan Siljevski nisu danas uspeli da se plasiraju u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Nađa Higl bez polufinala

Plivačica Srbije Nađa Higl nije se danas plasirala u polufinale trke na 100 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je u kvalifikacijama zauzela tek 22. mesto.

Nova medalja za Arunovićevu

Sjajna srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je i srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu, u gađanju malokalibarskim pištoljem.

Fudbaleri podržavaju Antića

Fudbalski reprezentativci Srbije većinom su za ostanak selektora Radomira Antića na čelu reprezentacije, a oni koji su se izjašnjavali istakli su da ''nisu oni ti koji o tome odlučuju''.

Lenđer u polufinalu

Plivač Srbije Ivan Lenđer plasirao se danas u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti u disciplini 50 metara delfin, dok su Radovan Siljevski i Nikola Simić takmičenje u toj disciplini završili u kvalifikacijama.

Krasić: Dogovorio sam se sa Juventusom

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Krasić izjavio je danas da je postigao dogovor sa Juventusom o transferu i da je sada ostalo da se uprave CSKA iz Moskve i torinskog kluba dogovore oko uslova.

Štafeta bez uspeha

Ženska plivačka reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti u štafeti četiri puta 100 metara slobodnim stilom, pošto je zauzela pretposlednje, deseto mesto u kvalifikacijama.

Jankovićeva se drži

Srpska teniserka Jelena Janković zadržala je drugu poziciju na WTA listi objavljenoj danas, dok je Ana Ivanović nazadovala za dve pozicije i sada je na 62. mestu.

Tipsarević sve bolji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je na drugom mestu ATP liste, dok je Janko Tipsarević napredovao za dve pozicije, pa je sada zvanično 39. na planeti.

Pohvale za Vidića

Produžetak saradnje sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Vidićem najveće je pojačanje za Mančester junajted u letnjem prelaznom roku, izjavio je nekadašnji odbrambeni fudbaler tog kluba Dejvid Mej.