Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Kraljica se vraća na Vimbldon

Britanska kraljica Elizabeta druga prisustvovaće 24. juna mečevima teniskog turnira na Vimbldonu, što će biti prvi put posle 33 godine, saopštili su organizatori tog takmičenja.

Troicki za izjednačenje

Teniska selekcija Srbije izjednačila je protiv Francuske na 1:1 u drugom kolu Svetskog kupa u Dizeldorfu, pošto je Viktor Troicki pobedio Žeremija Šardija sa 2:0, po setovima 6:4;6:2.

Lejkersi poveli protiv Finiksa

U prvoj utakmici finala plej ofa Zapadne konferencije NBA lige Lejkersi su jutros u Los Andjelesu savladali Finiks Sans sa 128:107 i poveli sa 1:0 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.

Bozoljac prvi igra u Parizu

Srpski teniser Ilija Bozoljac danas startuje u kvalifikacijama za drugi Gren slem turnir ove sezone – Rolan Garos, koji počinje u nedelju, 23. maja.

Argentina bolja od Srbije

Reprezentacija Argentine savladala je Srbiju sa 2:1 u meču prvog kola ''plave grupe'' Svetskog kupa u tenisu u Dizeldorfu.

Vidić: Ako prođemo prvi krug, sve je moguće

Fudbaler Mančester Junajteda i naše reprezentacije, Nemanja Vidić, poručio je slušaocima Radija 021 da je glavni cilj naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi prolazak u drugi krug.

Brejk Seltiksa u Orlandu

U prvoj utakmici finala plej ofa Istočne konferencije NBA lige, Boston je kao gost savladao Orlando sa 92:88 i poveo 1:0 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.

Veber trijumfovao i u Monte Karlu

Mark Veber je trijumfovao danas u Monte Karlu na šestoj ovosezonskoj trci Formule 1, a drugi put uzastopno vozači Red bula osvojili su prva dva mesta.

Zimonjić i Nestor poraženi u finalu

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor nisu uspeli da dođu do titule na Mastersu u Madridu pošto su od njih dvojice u finalu bila bolja braća Brajan koja su slavila sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4, za svega 55 minuta igre.

Robinjo i ekipa kao Bijonse (Video)

Napadački trio brazilskog fudbalskog kluba Santos koji čine Ganso, Robinjo i Nejmar snimio je u dresovima brazilske reprezentacije reklamu za kompaniju ''Sira'', po uzoru na jedan popularni muzički spot.