Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Kraj fudbalske sezone

Utakmicama 30. kola danas se završava sezona u fudbalskoj Jelen Superligi Srbije. Vojvodina će u meču koji nema veliki rezultatski značaj za novosadski tim dočekati Napredak, koji se grčevito bori za opstanak u ligi.

Jankovićeva izgubila od Rezai

Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale Masters turnira u Madridu, pošto je u četvrtfinalu izgubila od Aravan Rezai iz Francuske sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Partizan bez finala Evrolige

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale završnog turnira Evrolige pošto su u polufinalnoj utakmici izgubili od Pro Reka iz Đenove sa 8:7 posle produžetaka.

Zimonjić i Nestor u polufinalu Madrida

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale turnira u Madridu u konkurenciji parova, pošto su pobedili Lukaša Kubota iz Poljske i Olivera Maraha iz Austrije rezultatom 6:3, 6:4.

Troicki i Granoljers u polufinalu Madrida

Viktor Troicki i Španac Marsel Granoljers plasirali su se u polufinale turnira u Madridu u konkurenciji parova, pošto su danas pobedili Julijana Noula iz Austrije i Endija Rama iz Izraela rezultatom 5:7, 7:5, 10:8.

Anri nastavlja karijeru u Njujorku

Francuski fudbalski internacionalac i napadač Barselone, Tijeri Anri, nastaviće sledeće sezone karijeru u SAD, pošto je potpisao predugovor sa Njujork Red Bulom, prenosi londonski San.

Jankovićeva večeras protiv Rezai

Jelena Janković večeras od 20h u četvrtfinalu turnira u Madridu igra protiv Francuskinje Aravan Rezai sa kojom se do sada sastajala dva puta i oba puta pobeđivala.

Forlan doneo trofej Atletiku

Fudbaleri Atletika iz Madrida osvojili su prvi trofej Lige Evrope, pošto su u finalu u Hamburgu, posle produžetaka, pobedili londonski Fulam sa 2:1.

Partizan overava titulu na Karaburmi

U četvrtak je na programu pretposlednje kolo fudbalskog prvenstva Srbije, a najveća neizvesnost je koja dva tima će se preseliti u niži rang, odnosno ko će izboriti baraž sa trećeplasiranim prvoligašem.

Jelena bolja od Ane

Jelena Janković pobedila je u 2. kolu turnira u Madridu Anu Ivanović sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4 i 6:1.