Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan overava titulu na Karaburmi

U četvrtak je na programu pretposlednje kolo fudbalskog prvenstva Srbije, a najveća neizvesnost je koja dva tima će se preseliti u niži rang, odnosno ko će izboriti baraž sa trećeplasiranim prvoligašem.

Jelena bolja od Ane

Jelena Janković pobedila je u 2. kolu turnira u Madridu Anu Ivanović sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4 i 6:1.

Boston poveo protiv Klivlenda

Košarkaši Bostona pobedili su Klivlend sa 120:88, u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije NBA lige, koja je odigrana u noći između utorka i srede.

Anand odbranio titulu

Indijski šahista Višvanatan Anand odbranio je u titulu svetskog prvaka, pošto je posle 12 partija savladao izazivača Veselina Topalova iz Bugarske rezultatom 6,5:5,5.

U podne duel Jelene i Ane

Dve najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković od 12 časova sastaju se u 2. kolu turnira u Madridu u meču koji je od ponedeljka već dva puta pomeran.

Antić danas objavljuje spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić poslao je u sedište FIFA preliminarni spisak od 27 igrača koji će konkurisati za 23 mesta na predstojećem Mondijalu u Južnoj Africi.

Navijači dočekali ekipu Partizana

Nekoliko stotina navijača dočekalo je košarkaše Partizana koji su posle nastupa na Završnom turniru Evrolige u Parizu sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.