Navijači dočekali ekipu Partizana

Nekoliko stotina navijača dočekalo je košarkaše Partizana koji su posle nastupa na Završnom turniru Evrolige u Parizu sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Nekoliko stotina navijača dočekalo je košarkaše Partizana koji su posle nastupa na Završnom turniru Evrolige u Parizu sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

"Teško je opisati kakav je ovo osećaj posle svega što smo uradili i što nismo. Fenomenalno je, kao da smo osvojili sve živo. Mislim da navijači nisu ni svesni šta nam rade. U ovim situacijama izbijaju velike emocije, to retko gde može da se doživi", kazao je centar Slavko Vraneš.

Navijači, koji su crno-bele uz pesmu čekali cela tri sata, ovacijama su pozdravili sve igrače, kao i bivše košarkaše, među kojima i Vlada Divca, Predraga Danilovića, Miroslava Berića i Zorana Stevanovića.

"Igrao sam na svim nivoima košarke i znam da Partizan ima ubedljivo najbolje navijače. Nikad nisam video da neko ovako podržava tim. To je velika ljubav, koja mnogo znači ekipi. Ovi navijači su jedinstveni", istakao je Amerikanac Lorens Roberts. "Cele godine smo se borili, na kraju su nas stigli ti porazi koji mnogo bole, ali navijači su i dalje uz nas. To je sjajno", dodao je Roberts.

Partizan je na "fajnal foru" u Parizu zauzeo četvrto mesto, pošto je izgubio i od Olimpijakosa i od moskovskog CSKA, ali je ostavio odličan utisak pošto je u oba meča poražen tek posle produžetka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).