Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Murinjo najavio odlazak

Samo nekoliko minuta posle osvajanja Lige šampiona sa Interom trener Žoze Murinjo je izjavio da će najverovatnije napustiti redova italijanskog šampiona.

Tipsarević startuje u Parizu

Srpski teniser Janko Tipsarević igra danas prvi meč na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu protiv 70. igrača sveta Kolumbijca Alehandra Falje.

Inter osvojio Ligu šampiona

Fudbaleri Intera novi su prvaci Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona na stadionu ''Santijago Bernabe'' u Madridu, savladali minhenski Bajern rezultatom 2:0.

Vaterpolisti u grupi sa Mađarskom i Rusijom

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u vaterpolu igrati u grupi sa Mađarskom, Grčkom, Nemačkom, Rusijom i Makedonijom, odlučeno je žrebom u Zagrebu, gde će se šampionat igrati od 29. avgusta do 11. septembra.

I treći poraz tenisera Srbije

U trećem kolu Svetskog kupa za tenisere reprezentacija Srbije izgubila je od Nemačke, pa je takmičenje završila kao poslednja u plavoj grupi.

Antić skratio spisak na 24 imena

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je danas spisak 24 kandidata za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Kladioničari daju male šanse Srbiji

Fudbalska reprezentacija Srbije, prema kladioničarskim bukmejkerima, deli sa Ganom i Čileom 11. mesto na spisku favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Južnoj Africi sa kvotom 67.

Nemačka povela protiv Srbije

Teniska reprezentacija Nemačke povela je protiv Srbije 1:0 u meču trećeg kola Svetskog kupa koji se igra u Dizeldorfu, pošto je Filip Kolšrajber savladao Viktora Troickog rezultatom 7:6, 6:4.

Maradona pregazio snimatelja

Selektor reprezentacije Argentine Dijego Maradona prešao je svojim automobilom preko noge jednog snimatelja, a potom ga je izvređao i produžio kao da se ništa nije desilo.

Lejkersi ponovo bolji od Feniksa

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u noći između srede i četvrtka Feniks sa 124:112 i tako poveli u finalu Zapadne konferencije NBA lige sa 2:0.

Bozoljac ispao u kvalifikacijama

Ilija Bozoljac nije uspeo da se domogne glavnog dela Grend slem turnira Rolan Garos pošto je poražen u drugom kolu kvalifikacija od Slovaka Pavola Červaneka.