Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Makabi želi Mačvana

Košarkaš Hemofarma i reprezentativac Srbije Milan Mačvan karijeru će najverovatnije nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva.

Jankovićeva na Kenepi

Jelena Janković je bez problema prošla u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pobedom protiv Australijanke Ališe Molik od 2:0, po setovima 6:0, 6:4.

Maratonski meč u Parizu

Od kada je 1973. godine u pravila tenisa uveden taj-brejk najduži mečevi na Rolan Garosu trajali su po 71 gem, a takvih duela je do ponedeljka bilo tri.

Ivanovićeva prošla prvu prepreku

Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na Rolan Garosu pobedivši u prvom kolu Čang Kai Čen iz Kineskog Tajpeha sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Troicki lako protiv Robreda

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na startu savladao Španca Tomija Robreda rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 6:3.

Cilj na SP osmina finala

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Sportskom centru u Kovilovu, čime je su i zvanično počele pripreme za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, koje počinje 11. juna.

Đoković u drugom kolu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Jevgenijem Koroljevim u četiri seta 6:1, 3:6, 6:1, 6:3, za dva sata i osam minuta.

Srebrni kadeti Vojvodine

Kadeti Odbojkaškog kluba NIS Vojvodina nisu uspeli da odbrane titulu državnog prvaka, ali su, ipak, očuvali kontinuitet visokih rezultata, pošto su se domogli srebrne medalje na finalnom turniru Prvenstva Srbije.

Ferguson hvali Srbiju

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson smatra fudbalsku reprezentaciju Srbije za jedno od potencijalnih iznenađenja na Svetskom prvenstvu.

Argentinci osvojili Svetski kup

Reprezentacija Argentine pobednik je Svetskog kupa u Tenisu koji je igran u Dizeldorfu, pošto je u finalu savladala selekciju Sjedinjenih Američkih Država sa 2:1.

Murinjo najavio odlazak

Samo nekoliko minuta posle osvajanja Lige šampiona sa Interom trener Žoze Murinjo je izjavio da će najverovatnije napustiti redova italijanskog šampiona.