Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Sport

Odbojkaši Srbije i Italije u Dečijem selu

Odbojkaške reprezentacije Srbije i Italije, funkcioneri nacionalnog saveza i svetske federacije, kao i predstavnici lokalne vlasti posetili su danas Dečije selo u Sremskoj Kamenici i deci u domu bez roditeljskog staranja podelili poklone.

Počela prodaja karata za meč sa Italijom

Počela je prodaja ulaznica za utakmice petog vikenda B grupe Svetske lige između Srbije i Italije, koje će se odigrati u subotu i nedelju, 6. i 7. jula, od 20 časova u dvorani Spensa.  

Kajak: Bronza Milice Starović

Milica Starović osvojila je bronzanu medalju u trci K1 na 200 metara na Mediteranskim igrama u Turskoj. U istoj disciplini, Marko Dragosavljević osvojio je zlatnu medalju.

Niko ne zna gde je Abubakar

Najbolji igrač Vojvodine Abubakar Oumaru još se nije vratio sa produženog odmora, a niko u novosadskom klubu ne zna šta je razlog.

Kežman u upravnom odboru Vojvodine

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Mateja Kežman postaće član Upravnog odbora FK "Vojvodina", dogovoreno je na jučerašnjem sastanku u hotelu "Park".

Završen turnir u odbojci na pesku

Vanja i Milena Matić, i Dejan Blagojević i Nemanja Komar pobednici su prvog turnira "Vip Beach Volley lige 2013" u okviru šestog prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koje je u nedelju završeno na Štrandu.