Najbolja evropska odbojka na pesku ponovo u Novom Sadu

Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije petu godinu za redom organizuju prestižno takmičenje u odbojci na pesku pod patronatom Evropske odbojkaške konferedacije (CEV), koje će biti održano od 16. do 20. jula u Novom Sadu.
Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije petu godinu za redom organizuju prestižno takmičenje u odbojci na pesku pod patronatom Evropske odbojkaške konferedacije (CEV), koje će biti održano od 16. do 20. jula u Novom Sadu.

U okviru "Novi Sad Masters 2013" turnira, plaža Štrand ugostiće najbolje muške ekipe starog kontinenta, koje će se boriti za plasman i poene na CEV i FIVB rang listi, kao i za novčane nagrade iz fonda ukupne vrednosti od čak 25.000 evra.

Za ovogodišnji turnir prijavilo se 74 ekipa iz 28 evropskih zemalja, a to su Austrija, Belgija, Belorusija, Bugarska, Kipar, Češka, Danska, Španija, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Izrael, Italija, Letonija, Holandija, Norveška, Poljska, Portugalija, Slovenija, Švajcarska, Slovačka, Švedska, Turska, Ukrajina i Srbija. Čast domaćina ove godine braniće četiri tima, i to Siniša Antonić/Slobodan Galešev, Nenad Simeunović/Nenad Tatić, Saša Surla/Đorđe Klašnić i Igor Tešić/Marko Nikolić.

Prvi put u istoriji odbojke na pesku, baš na Štrandu, 19. i 20. jula biće odigran CEV kontinentalni kup u kadetskoj konkurenciji, odnosno kvalifikacije za Olimpijske igre mladih. U konkurenciji kadetkinja nastupiće timovi Srbije, Švajcarske, Španije, Italije i Malte, a u konkurenciji kadeta predstavnici Srbije, Švajcarske, Španije i Italije.

Za najmlađe posetioce turnira uzrasta do 14 godine i ove godine biće organizovana "Vip Beach Masters" škola odbojke, koju će na zadovoljstvo mališana, ponovo voditi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Školica odbojke, kroz koju je prethodne sezone prošlo više od 2.000 dece, biće organizovana od srede do petka (17-19. jul) u 10 i 17 sati, kao i u subotu (20. jul) u 14 sati. Svi zainteresovani klinci moći će potpuno besplatno da nauče osnove ovog sporta, a za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži Štrand.

Ulaz na sve turnire je besplatan, a organizatori obećavaju vrhunska sportska nadmetanja, sjajnu atmosferu na tribinama i atraktivan muzički program i nagrade za gledaoce.

  • Vojvodjanin poslednji mohikana

    09.07.2013 18:29
    Opet rasteruju redovne kupace. Bas sam se pitao sta su smislili a ovu godinu. Za pocetak dozvoljavaju stoci sa skuterima da se zajebavaju blizu kupaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.