Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Sport

Navijači Honveda maltretirani na granici?

Fudbalski klub Honved uputio je pismo ambasadoru Srbije u Mađarskoj sa zahtevom da pokrene istragu povodom maltretiranja njegovih navijača od strane srpskih graničnih vlasti pre i posle utakmice protiv Vojvodine prošlog četvrtka.

Drakulić: Mogli smo proći bolje na žrebu

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić ocenio je da su Novosađani mogli da prođu bolje na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, na kojem su za potencijalnog rivala dobili tursku Bursu.

Denković potpisao za Vojvodinu

Doskorašnji igrač izraelskog Hapoela iz Haife i nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde Stefan Denković potpisao je ugovor sa Vojvodinom.

FK Vojvodina duguje 229 miliona dinara za porez

Poreska uprava Srbije objavila je spisak najvećih poreskih dužnika, na kojoj je prvo mesto zauzela kompanija Simpo iz Vranja s dugom od 4,5 milijardi dinara, a u samom vrhu našao se i novosadski superligaš, Fudbalski klub Vojvodina.

Oumaru može samo u inostranstvo

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić izjavio je danas da najbolji igrač Novosađana Abubakar Oumaru neće preći u Crvenu zvezdu, već da je jedina opcija za Kamerunca odlazak u inostranstvo.