Danas počinje "Novi Sad Masters 2013"

Turnir u odbojci na pesku "Novi Sad Masters 2013" održaće se na Štrandu od danas do 20. jula.

Turnir u odbojci na pesku "Novi Sad Masters 2013" održaće se na Štrandu od danas do 20. jula.

Na turnir su se prijavile 74 ekipe iz 28 evropskih zemalja, koje će se boriti za poene na CEV I FIVB rang listi, a fond nagrada je 25.000 evra. Organizatori su Odbojkaški savez Srbije i Kompanija Vip uz pokroviteljstvo Evropske odbojkaške konfederacije.

Poslednja dva dana turnira, 19. i 20. jula, biće odigran i kontinentalni kup u kadetskoj konkurenciji koji će biti kvalifikacija za Olimpijske igre mladih, a najavljeno je učešće ekipa iz Švajcarske, Španije, Italije, sa Malte i iz Srbije.

Za vreme turnira "Novi Sad Masters 2013" mališani do 14 godina moći će da pohađaju besplatnu školu odbojke koju će voditi naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić. Škola će od srede 17. do petka 19 jula biti održana u dva termina, od 10 i od 17 časova, a u subotu 20. jula u 14 časova.

Takmičenje će biti upotpunjeno nastupima poznatih di-džejeva.

  • novosadjanka

    16.07.2013 05:17
    velika šteta
    Kao dugogodišnjem ljubitelju ovog Turnira veoma mi je žao da ove godine ne njemu ne učestvuje naš najbolji par Basta-Tešić, Basta zbog povrede ramena, a Tešić zato što mu je od strane Predsednika(koji jedini zna razlog)onemogućeno...to je Srbija, sve što vredi, što je uspešno treba uništiti, umesto sačuvati i nagraditi...nadam se da će ovaj kvalitetan, uspešan i najbolje rangirani par nastupiti sledeće godine, makar i pod zastavom neke druge države, koja će maksimalno ulagati u njih i nagraditi njihov trud...svaka čast ostalim parovima, ali još nisu dostigli, a kamoli prestigli velike uspehe u zemlji i inostranstvu para Stefan Basta-Igor Tešić...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.