Janko Tumbasević se vratio u Vojvodinu

Janko Tumbasević potpisao je ugovor s FK Vojvodinom i tako se vratio u novosadski klub posle dve i po godine.

Janko Tumbasević potpisao je u ponedeljak ugovor s FK Vojvodinom i tako se vratio u novosadski klub posle dve i po godine.

"Sjajni i pouzdani igrač sredine terena se posle dve i po godine provedene u Moldaviji, gde je nastupao za Dačiju i Zimbru, vratio u klub iz kojeg je i otišao u inostranstvo", navodi se na sajtu Vojvodine.

Tumbasević je za Vojvodinu od 2007. do 2011. godine odigrao 90 utakmica i postigao osam golova.

Crnogorski fudbaler je u dosadašnjoj karijeri igrao i za Zetu iz Golubovaca. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je četiri utakmice.

  • 17.07.2013 10:16
    bre bre
    da još vrate svilara lea lerinca sa sve tatom pa da osvoje turnir u šajkašu ladno
  • mile

    17.07.2013 07:12
    šampioni
    još da se vrate govedarica i leo lerinc i osvajamo šampionsku titulu
  • Ćevara

    15.07.2013 19:28
    Znamo ga...
    Janko je sjajan igrač i sjajan Čovek! U Voši je bio u senci manekena Popovića, i jedini koji je imao onu stvar da odapne sa 25-30 metara, i da gol! Srečno nam se vratio Janko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.