Voša planira dovođenje Kačara, Stepanova i Kaluđerovića

Novo rukovodstvo FK Vojvodina započelo je projekat pravljenja drim-tima za narednu sezonu, budući da se planira spektakularni povratak bivših kapitena Gojka Kačara i Milana Stepanova, a pred potpisom je i napadač Andrija Kaluđerović.
Novo rukovodstvo FK Vojvodina započelo je projekat pravljenja drim-tima za narednu sezonu, budući da se planira spektakularni povratak bivših kapitena Gojka Kačara i Milana Stepanova, a pred potpisom je i napadač Andrija Kaluđerović.

Kaluđerović, koji je prošlu sezonu proveo kao pozajmljeni igrač u španskom Rasingu iz Santandera, najbliži je parafiranju ugovora sa "starom damom".

"Kaludjerović je pristao da dodje u Vojvodinu. Sve smo se dogovorili, samo je zapelo oko obeštećenja. Mi ga želimo na pozajmicu, a on želi da igra. Sigurni smo da bi u Vojvodini sjajno predvodio napad i bio prvi strelac kluba. Nadamo se da će u sredu biti naš igrač", rekao je član Upravnog odbora Vojvodine Uroš Janković.

Prema nezvaničnim informacijama, Voša želi da vrati i ljubimca navijača Gojka Kačara, koji već dve sezone ne dobija priliku u Hamburgu. U januarskom prelaznom roku je imao ponudu Hanovera, međutim, nije želeo da se odrekne bogatog ugovora koji ima sa klubom sa severa Nemačke.

Voša takođe da vrati još jednog bivšeg kapitena, Milana Stepanova koji igra u turskom Mersinu. Mersin je prošle sezone ispao iz elitnog takmičenja, a Stepanov nije imao zapaženu minutažu u turskom klubu, pa je njegov povratak na Karađorđe realna opcija.

Sa druge strane, Mateja Kežman, savetnik predsednika Vojvodine Balše Butorovića, nalazi se u Turskoj, gde pregovara sa predstavnicima nekoliko klubova koji u svojim redovima žele najboljeg igrača "crveno-belih" Abubakara Oumarua.

Do pozajmice jednog od najperspektivnijih golmana Evrope, Čelsijevog Mateja Delača, došlo je upravo nakon Kežmanovog angažovanja. Naime, bivši reprezentativac Srbije je u direktom kontaktu sa vlasnikom londonskih "plavaca" Romanom Abramovičem, a postoji mogućnost da bivši šampion Evrope ovog leta odigra prijateljsku utakmicu sa Vošom u Novom Sadu.

  • mile

    12.07.2013 09:26
    ponovo šampioni
    dolaze i leo lerinc i govedarica u tandemu sa kačarom i stepanovim i limenim kao trenerom osvajamo šampionsku titulu
  • Novosadjanin

    10.07.2013 06:43
    Kaludjerovic
    Kaludjerovic je iz Backe Topole, inace veliki navijac Partizana, tako da prozivke da je cigan ne stoje, moze puno da nam pomogne.
  • Ćevara

    10.07.2013 05:27
    Vratite
    Ranka Despotovića koji yna da da gol, a ima srce kao 3 Kaludjerovića, i bar voli i ceni dres Voše. A ovac BG će nas kad tad prodati kao Mojsov protiv Vaduca i Partizana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.