Vojvodina favorit protiv Honveda, veliko interesovanje za ulaznice

Trener Vojvodine Marko Nikolić izjavio je da njegova ekipa potpuno spremno dočekuje današnji prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom i upozorio da će konačna odluka pasti tek na revanšu u Budimpešti.

Trener Vojvodine Marko Nikolić izjavio je da njegova ekipa potpuno spremno dočekuje današnji prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom i upozorio da će konačna odluka pasti tek na revanšu u Budimpešti.

On je kazao da igrači dobro rade na treninzima i da je posebna pažnja posvećena određenim detaljima koji bi mogli da budu značajni za duel sa mađarskim predstavnikom. "Očekuje nas snažan protivnik, ali ne sumnjam da će moji igrači pokazati veliku želju i samopouzdanje. Imamo kvalitet, momci odlično rade na treninzima, profesionalno izvršavaju obaveze i ne vidim zašto ne bi verovali u sopstveni uspeh", istakao je Nikolić.

Trener Honveda Marko Rosi kaže da ga je uplašilo ono što su mu preneli saradnici o snazi Vojvodine i što je video na snimcima. "Znao sam da Vojvodina ima dobar tim, ali nisam očekivao da je ekipa toliko pokretna i brza. Nema dileme, Novosađani su favoriti. Dobro je da u prvom meču igramo u gostima i da moji mladi igrači neće biti opterećeni rezultatom", rekao je Rosi.

Karte za današnji duel se prodaju od podneva na blagajni stadiona, cena je 300 za istok i 400 dinara za zapad. Interesovanje je ogromno, pa se očekuje da na "Karađorđu" bude 10.000 ljudi. I klub iz Budimpešte će imati podršku svojih oko 500 navijača.

Utakmica počinje u 20.30h, direktan tv prenos je na RTV.

Danas svoje susrete igraju još dva srpska predstavnika, Jagodina - Rubin od 20h i Crvena zvezda - IBV od 20.30h.

  • Mika

    18.07.2013 17:46
    otresite te madjarikuse i pokazite kako se igra fudbal!
  • Bice sever pun

    18.07.2013 11:11
    veceras
    ali samo na MARAKANI !!!!
  • Slaninar Zapad

    18.07.2013 10:38
    SAMO BORBENO
    Vidimo se na zapadu večeras i u Pešti sledećeg četvrtka!

    Igraj Vošo, rasturi ih sve...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.