Denković potpisao za Vojvodinu

Doskorašnji igrač izraelskog Hapoela iz Haife i nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde Stefan Denković potpisao je ugovor sa Vojvodinom.
Doskorašnji igrač izraelskog Hapoela iz Haife i nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde Stefan Denković potpisao je ugovor sa Vojvodinom.

Prema rečima portparola Vojvodine Slobodana Đurića, Denković je sa Novosađanima potpisao ugovor na tri godine.

Trener Vojvodine Marko Nikolić je kazao da Denkovića poznaje još iz juniorskih dana i da se radi o fizički besprekorno spremnom igraču, kako je kazao, pravom atleti.

– Denković je napadač, šutira obema nogama, a pored toga što je dobar fudbaler on je i kvalitetna ličnost što je meni izuzetno važno jer će samo takve ličnosti moći da dobiju šansu u Vojvodini – rekao je Nikolić.

Portparol Đurić rekao je novinarima da su dva ozbiljna evropska kluba pokazala interesovanje za angažovanjem Abubakara Oumarua, dok se jedan, takođe poznat klub, interesuje za Branislava Trajkovića.

"Javnost ćemo o svemu tome detaljno obavestiti u petak nakon utakmice sa Honvedom. Rukovodstvo kluba nema razlog da bilo šta krije, ali su i predsednik Balša Butorović i sportski direktor Saša Drakulić zamolili da se radi atmosfere pred sutrašnju utakmicu sa Honvedom o tim stvarima priča u petak", rekao je Đurić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.