Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Gađao policajca flašom

Protiv Miljana V. (20) iz Novog Sada pokrenuta je krivična prijava nakon što je u noći između subote i nedelje gađao staklenom flašom policajca koji je, po pozivu građana, došao na intervenciju ispred kafića ''Scena'', gde su se stanari žalili na buku i galamu.

Maloletnik nožem ubo druga

Maloletni Čuružanin N. J. osumnjičen je da je u subotu pokušao da ubije svog sugrađanina Milana A. (18) kojeg je ubo nožem u stomak i naneo mu lakše povrede.

Vozač kamiona udario biciklistu na prelazu

Vozač kamiona iz Subotice, Nikola Z., koji je u prošlu subotu u Petrovaradinu vozilom naleteo na 51-godišnjeg meštanina Stevana Repašija, nije ga propustio na obeleženom pešačkom prelazu, saopštila je policija.

Osumnjičeni za krađe lančića

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađana Nikole Vlaisavljevića (1986) i Tatjane Ranković (1975), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krađa.

Vozio sa 5,1 promila alkohola

Novosadska saobraćajna policija je u Ulici Berislava Berića zaustavila 47-godišnjeg Novosađanina Željka H., za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 5,1 promila alkohola u organizmu.

Završen štrajk glađu u zatvoru

Deo zatvorenika novosadskog Okržnog zatvora, koji su odbijali uzimanje hrane, juče su nakon razgovora s vršiocem dužnosti upravnika zatvora, okončali štrajk glađu.

Uhapšeno četvoro džeparoša

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra I. (1987) iz Titela i Novosađana Erike B. (1985), Šandora B. (1989) i Lasla V. (1978), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krađu.