Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Povređeni dečak u komi

Devetogodišnji dečak koji je u sredu teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Rumenačkom putu i dalje se nalazi u komi na odeljenju intenzivne nege Dečije bolnice.

Povređeni pešak nije životno ugrožen

Pešak M.K, koji je u sredu teško povređen kada ga je na pešačkom prelazu na Bulevaru cara Lazara udario automobil, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, saznaje Radio 021.

Krali gorivo

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv radnika NIS A.D. Tomislava B. (1958) iz Kladova i radnika "Dunav grupe", Petra D. (1961) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili proneveru.

Opljačkana pumpa

Dva nepoznata muškarca opljačkala su sinoć benzinsku pumpu NIS-a u Bačkom Jarku.

Dvoje povređenih u saobraćajki

Dvoje Novosađana povređeno je juče, kada je na njih na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Lazara i ulice Kola srpskih sestara naleteo vozač "opel vektre".

Krivična prijava protiv doktorke

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv doktorke Tatjane B. (1978) iz Temerina, zbog osnovane sumnje da nije prijavila zlostavljanje deteta.

Uhvatili gradske narko-dilere

Novosađani Miomira P. (1970) i Miloša Đ. (1985) kao i Ranko P. (1970) iz Kule privela je policija zbog sumnje da su se bavili dilovanjem narkotika.

Žena skočila sa zgrade

Još jedno samoubistvo dogodilo se danas, kada je žena stara oko 50 godina skočila sa sprata zgrade u Ulici Narodnog fronta, saznajemo nezvanično.

Poslodavci tukli zaposlenog

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađana Branka D. (1961) i Evice D. (1960) koji su osumnjičeni da su tukli radnika zaposlenog na njihovom otpadu.

Žena stradala vozeći bicikl

Vozeći bicikl, Stojana Petković (63) iz Šajkaša izgubila je život u saobraćajnoj nesreći u tom mestu, kada je na nju naletelo teretno vozilo novosadskih registracija, koje je vozio Dragan M. (35), takođe iz Šajkaša.  

Saobraćajka u Temerinskoj

U saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na uglu Temerinske i Ulice patrijarha Čarnojevića, lakše je povređena ženska osoba.

Zapalio se policijski auto

Nema povređenih u nezgodi koja se dogodila na uglu Bulevara oslobođenja i ulice Jaše Tomića, kada se zapalio policijski auto.