Privođenja zbog ubistva deteta i pljačke

Policija je privela Natašu K. (1991) iz Đurđeva zbog sumnje da je ubila svoju četvoromesečnu ćerku.
Policija je privela Natašu K. (1991) iz Đurđeva zbog sumnje da je ubila svoju četvoromesečnu ćerku.

Osumnjičena se tereti da je 21. avgusta devojčicu bacila u krevetac, pri čemu je dete zadobilo teške telesne povrede, od kojih je nekoliko dana kasnije i preminulo. Obdukcija je pokazala da su povrede nanete nasiljem, a sumnja se da joj ih je nanela majka, navodi se u saopštenju policije.
Devetnaestogodišnjoj majci, policija je odredila zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedena na saslušanje kod istražnog sudije.

Osumnjičeni za pljačku kazina

Osamnaestogodišnjeg Marka J. (1992) i maloletnog O. N.  iz Novog Sada, policija je privela  zbog  osnovane sumnje da su opljačkali novosadski kazino Rojal Vegas. Oni se terete da su, dva sata posle ponoći, maskirani i uz pretnju nožem, oteli dnevni pazar od radnika kazina.
Policija će, protiv obojice osumnjičenih, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

  • Vedran

    10.09.2010 19:36
    19 godina
    Kako ona sa 19 godina da vodi brigu od djetetu kad je i sama još uvjek djete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija