Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Vozio mrtav pijan

Saobraćajna policija u Sremskim Karlovcima u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

Pokrali bakarne kablove sa voza

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjake Igora R. i Nikolu T., kao i Vladimira D. (1984), iz Novog Sada,  neposredno pošto su u Ložioničkoj ulici izvršili tešku krađu na štetu ''Železnica Srbije''.

Dve kazne za bahate motoraše

Milovan D. (1982) iz Novog Sada, kažnjen je sa 59.000 dinara, 11 kaznenih poena i 4 meseca zabrane upravljanja motornim vozilom, a policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu koja ga tereti za ometanje službenog lica.

Opljačkao pet trafika

Novosadska policija uhapsila je Nenada N. (1979) iz Starog Slankamena, zbog sumnje da je tokom jula izvršio pet razbojništava.

Nož u stomak zbog ljubomore

Novosadska policija uhapsila je 54-godišnju Novosađanku Mirjanu S. i odredila joj pritvor do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušala ubistvo.

Sahranjen stradali dečak

Dvanaestogodišnji dečak David Dobrijević, koji je u utorak uveče nastradao kada ga je na Bulevaru oslobođenja udario motociklista Goran Veinović (28), sahranjen je u petak na Gradskom groblju.

Blage kazne za divljanje motociklista

Tragična pogibija dvanaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja, još jednom je ukazala na bahatost pojedinih vozača u Novom Sadu, kao i na nespremnost svih zaduženih za bezbednost u saobraćaju.  

Još jedan udes motocikliste

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na Bulevaru Jovana Dučića, na Novom naselju, sudarili su se 22-godišnji M.D. sa suvozačem na motociklu i vozač automobila sitroen beogradskih registarskih tablica.

Samoubistvo novosadskog policajca

Dvadesettrogodišnji policajac Miloš Ivanović iz Šajkaša pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Futoškoj ulici, a za sada se pretpostavlja da je reč o samoubistvu.

Poginuo čovek u Veterniku

Kako je za Radio 021 potvrđeno u Policijskoj upravi, u Ulici Novoj 36 u Veterniku poginuo je Mirko Ilibašić (53), kada je na njega pala betonska ploča na gradilištu.

Krivična prijava zbog ubistva dečaka

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Gorana Veinovića (28) koji je pre dva dana motociklom usmrtio dvanaestogodišnjeg dečaka D.D., na Bulevaru oslobođenja kod stadiona ''Karađorđe''.

Uhapšen bivši direktor "Stana" Maksim Vojnović

Protiv bivšeg direktora "Stana" Maksima Vojnovića (61), bivšeg finansijskog direktora Gorana Zečevića (41) i njihovog saradnika Milenka M.(52) podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.  

Motociklista ubio dečaka na pešačkom

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru oslobođenja juče oko 18 časova poginuo je dvanaestogodišnji D.D. na kojeg je na pešačkom prelazu motociklom naleteo Goran V. (1982).    

Prekinut protest u novosadskom zatvoru

Protest pritvorenika u novosadskom Okružnom zatvoru je završen i svi oni su primili hranu koja se sprema u zatvorskoj kuhinji, rekla je danas portparolka Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Zorana Vučićević.

Uhvaćeni neposredno posle krađe

Novosadska policija uhvatila je Ibraima B. (1991), Idriza T. (1990) i maloletnog F. R. (1994) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krađu.

Građani pomogli policiji

Novosadska policija je, u saradnji sa građanima, sprečila  Muharema M. (32) da opljačka stan jednog Novosađanina.

Uhapšen posle krađe

Novosadska policija je, odmah posle izvršene krađe, uhvatila Miroslava C. (31) iz Novog Sada.