Vozio mrtav pijan

Saobraćajna policija u Sremskim Karlovcima u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

Saobraćajna policija u Sremskim Karlovcima u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

Totalno pijani vozač, srećom, nije izazvao saobraćajnu nesreću, mada su ga policajci prilikom kontrole pridržavali da ostane na nogama. Čim su ga doveli u stanicu i odredili mu 12-časovno zadržavanje do istrežnjenja, on je momentalno zaspao.

Pijanom vozaču sledi krivična prijava, zatvor, kao i 14 kaznenih poena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Prema stručnoj literaturi, čovek s tri do 4,5 promila alkohola u krvi pada u alkoholnu komu, dok je doza alkohola od 4,5 do pet promila, smrtonosna.

  • emanon

    27.07.2010 17:21
    Za takve treba uvesti javno bicevanje u centru grada. Ovoj budali treba dozivotno oduzeti vozacku dozvolu a ako ga policija u nekoj kontroli slucajno uhvati kako je vozio iako mu je dozvola oduzeta zatvoriti na dozivotnu robiju. No, ovde se nista nece promeniti. Ovaj ludak ce odsluziti svoje i kao i vecina pre njega ponovo jednog dana sesti pijan za volan. A ovaj dogadjaj ce u sali prepricavati svaki put kada bude sedeo sa drustvom uz casicu alkohola. Posle par casica ce se jos i busati u grudu kako je vozio sa cak 4,38 promila alkohola u krvi.
  • 27.07.2010 16:54
    Ovaj vozac je do sada ima odlican kondicioni trening u pijenju alkohola kada je imao ovoliko promila alkohola u krvi bez nekih drasticnih posledica a bome je imao i srece, jer policija do sada nije radila svoj posao kako treba
    Ako policija bude nastavila zapocetu kontrolu i sa kaznjavanjem neodgovornih vozaca vrlo brzo cemo imati relativno normalnu drzavu,i to samo po pitanju vozaca no tu ima jos dosta posla kako bi postali koliko-toliko normlna drzava
  • jatzans

    27.07.2010 16:42
    Znači...promeniti stručnu literaturu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.