Pokrali bakarne kablove sa voza

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjake Igora R. i Nikolu T., kao i Vladimira D. (1984), iz Novog Sada,  neposredno pošto su u Ložioničkoj ulici izvršili tešku krađu na štetu ''Železnica Srbije''.
Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjake Igora R. i Nikolu T., kao i Vladimira D. (1984), iz Novog Sada,  neposredno pošto su u Ložioničkoj ulici izvršili tešku krađu na štetu ''Železnica Srbije''.

Oni se terete da su ukrali 20 kilograma bakarnih kablova sa elektromotornog voza, čime su oštetili ovo Javno preduzeće za 200 hiljada dinara. Kablovi su vraćeni vlasniku, a protiv trojice osumnjičenih biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

  • Kiza car

    26.07.2010 21:08
    Svaka cast
    novinarima, a i zeleznici kada su uspeli da lokomotivu dovezu do Lozionicke ulice...

    Cujem da tamo ljudi ne mogu da spavaju od buke lokomotiva...
  • VJ

    26.07.2010 16:43
    А сад да открију ко купује украдене каблове, поклопце од шактова, олуке, и сличне потрепштине. Па онда 50 по леђима тим истим кабловима. После ни не морају на одмор на клису
  • mario

    26.07.2010 16:30
    Pajseri
    Mislim da sam sve rekao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.