Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Seksualno uznemiravao rođaka

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv mladića iz Kovilja, osumnjičenog da je u više navrata dirao po polnom organu svog maloletnog rođaka.  

Pijana napala policajca

Protiv Novosađanke Biljane K. (1981) policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je ometala ovlašćeno službeno lice u obavljanju dužnosti.

Pokušaj pljačke u centru

Policija je uhapsila dvadesetogodišnjeg Novosađanina Dejana H. zbog osnovane sumnje da je, 31. jula, zajedno sa maloletnim M. P. uz pretnju pištoljem pokušao da opljačka mladića i devojku u jednom stanu na Trgu Marije Trandafil.

Monstrum iz Ledinaca umro u zatvoru

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca, koji je 26. juna silovao, a potom i zadavio osmogodišnju devojčicu, pronađen je juče mrtav u zatvorskoj ćeliji u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Nađeni metak nije ubio Vučurovića?

Po DNK nalazima metalnog predmeta koji je pronađen na Bulevaru Jaše Tomića kao mogući dokaz ubistva Velibora Vučurovića (31), postoji velika mogućnost da nije reč o metku koji je ubio tog mladića.

Pucao ispred vikendice

Policija je u Sremskim Karlovcima uhapsila Živana D. (1965), zbog postojanja osnovane sumnje da je pucao ispred svoje vikendice, a zatim pretio policiji.

Otimali novac 11-godišnjaku

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv S. N. (1995), S. N. (1997), M. N. (1998) i M. V. (1997), zbog postojanja sumnje da su počinili razbojništvo.

Pronađena utopljenica

Beživotno telo za sada nepoznate ženske osobe, pronađeno je u Dunavu, u naselju Šaran, nezvanično se saznaje.

Dva samoubistva za dva dana

Tridesettrogodišnji Temerinac Dragoslav D. pronađen je mrtav u automobilu na poljskom putu u ataru u blizini izlaza iz Temerina ka Gospođincima.  

Još nema rezultata analize metka

Iako je pre više od deset dana na Bulevaru Jaše Tomića pronađen komad metala za koji se sumnja da je deo metka koji je u martu ove godine usmrtio Velibora Vučurovića, još nema podataka o rezultatu analize.

Motociklista van životne opasnosti

Zdravstveno stanje motocikliste Gorana Vejnovića (28), koji je pre devet dana motorom usmrtio dvanaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, popravilo se i njegov život nije više u opasnosti.

Udario biciklistu i pobegao

Novosadska policija je identifikovala vozača koji je u subotu, 24. jula, u Futoškoj ulici, automobilom udario devojku koja je vozila bicikl biciklističkom stazom, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Pritvorenici tražili da idu u zatvor

Predsednica Višeg suda u Novom Sadu Zora Jamušakov izjavila je danas da su svi pritvorenici novosadskog okružnog zatvora, koji su to tražili, upućeni na izdržavanje kazne zatvora pre pravosnažnosti presude.

Vozio mrtav pijan

Saobraćajna policija u Sremskim Karlovcima u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

Pokrali bakarne kablove sa voza

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjake Igora R. i Nikolu T., kao i Vladimira D. (1984), iz Novog Sada,  neposredno pošto su u Ložioničkoj ulici izvršili tešku krađu na štetu ''Železnica Srbije''.