Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Novosađani krijumčarili ljude

Kikindska policija zadržala je u pritvoru Novosađane Nemanju M, Simu M. i Jovicu D, kao i Željka Z. iz Banatskog Velikog sela zbog sumnje da su nedozvoljeno prelazili granicu i krijumčarili ljude.

Uhapšen zbog nekoliko krivičnih dela

Kriminalistička policija odredila je zadržavanje Marku Lj. (32) iz Sremskih Karlovaca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Borisava P. (1981) iz Kraljeva, zbog sumnje da je pokušao da krijumčari nekoliko osoba preko granice.

Uhapšena dva novosadska bankara

Nekadašnji prinudni upravnik Metals banke i direktor JP "Poslovni prostor", Srđan Petrović, uhapšen je pod sumnjom da je učestvovao u pranju oko tri i po miliona evra od prodaje kokaina kriminalne grupe Darka Šarića.  

Sedam godina za pucnjavu kod Dačmena

Zbog oružanog okršaja ispred kafića "Flajing Dačman", novosadski Viši sud nepravosnažno je osudio Branka Bokana (47) iz Veternika na četiri, i Petra Divljakovića (39) iz Novog Sada na tri godine zatvora.

Maloletnik ukrao 11 kola u Novom Sadu

Novosadska kriminalistička policija će podneti krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjeg M. Z. iz Veternika, zbog sumnje da je u poslednja dva meseca u Novom Sadu ukrao 11 i pokušao da ukrade još tri vozila.

Žena poginula u udesu kod Merkura

Sedamdesetrogodišnja Katica Ružić iz Zmajeva nastradala je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na uglu Kornelija Stanovića i Rumenačke ulice, kod Tržnog centra "Merkur".

Pronađen leš u Karlovcima

Telo četrdesetogodišnjeg Srđana Zurnića iz Sremskih Karlovaca pronađeno je juče oko 13 sati u Ešikovačkom potoku, u neposrednoj blizini Karlovačke gimnazije.

Četvorica tukla jednog mladića

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Danila Š. (1990),  Nikole R. (1990), Dejana H. (1990) i Miloša M. (1990) zbog osnovane sumnje da su pretukli jednog mladića.