Pijana napala policajca

Protiv Novosađanke Biljane K. (1981) policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je ometala ovlašćeno službeno lice u obavljanju dužnosti.

Protiv Novosađanke Biljane K. (1981) policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je ometala ovlašćeno službeno lice u obavljanju dužnosti.

Ona je bila saputnik u jugu koji je, pod dejstvom alkohola, vozio Stevica J. (1983) iz Novog Sada. Kada ih je policija zaustavila i pokušala da alkotestira vozača, Biljana je izašla iz auta, iako ju je policajac upozorio da to ne čini i vređala ga, a zatim je pokušala da mu otme dreger, udarajući ga po ruci.

Alkotestiranjem je utvrđeno da Stevica ima 1,29 promila alkohola, a kada je policija htela da ih privede, Biljana je vrištala i odbila da uđe u službeno vozilo. Kada je alkotestirana, utvrđeno je da Biljana ima 2,53 promila alkohola u organizmu, pa je zadržana u policiji. Ista mera preduzeta je i prema Stevici, protiv koga je podneta prekršajna prijava zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

  • kerko

    06.08.2010 12:17
    @ Emanon
    Svaka čast na komentaru, i ja bih tako uradio, kad ih nisu roditelji vaspitali.
    Mada bi odmah neka nevladina organizacija osula paljbu.
  • emanon

    04.08.2010 21:50
    Da sam ja bio taj policajac ja bih opalio onako jednu pravu roditeljsku zausku na licu mesta. U izvestaju bih napisao da se spotakla o liniju na kolovozu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.