Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Ne nasedajte na "skidanje čini"

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Slavice Nikolić (1974) iz Adaševaca, zbog osnovane sumnje da je počinila prevaru.

Devojka stradala na mostu

Državljanka Hrvatske J.T. (28) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na Mostu slobode.

Oštetili NIS za 25 miliona

Četiri vlasnika i direktora preduzeća su uhapšena, a protiv još sedmoro zaposlenih u NIS-u i drugim firmama podneta je krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja kojom su prisvojili 25 miliona dinara.

Tukao se pa nasrnuo na policajca

Policija će protiv Dejana Ž. iz Novog Slankamena podneti prekršajnu prijavu za učestvovanje u tuči do koje je došlo u petak,17. septembra, u Ulici Laze Telečkog.

Uhapšeni pljačkaši pumpe

Policija je jutros privela maloletnika iz Ledinaca, osumnjičenog da je, zajedno sa Draganom S. (1984) iz istog mesta, noćas opljačkao benzinsku pumpu u Rakovcu.

Udarila ženu motorom

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče, na raskrsnici bulevara Oslobođenja i Jaše Tomića, jedna četrdesetpetogodišnja Novosađanka zadobila je teške telesne povrede.

Uhapšeni otmičari

Novosadska policija uhapsila je u četvrtak uveče kod Železničke stanice dvojicu mladića osumnjičenih za otmicu i iznudu.

Prijava zbog vandalizma

Policija je podnela prekršajne prijave protiv trojice Bukovčana, zbog osnovane sumnje da su lomili suncobrane i žardinjere u centru Novog Sada.

Povređeni dečak u komi

Devetogodišnji dečak koji je u sredu teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Rumenačkom putu i dalje se nalazi u komi na odeljenju intenzivne nege Dečije bolnice.

Povređeni pešak nije životno ugrožen

Pešak M.K, koji je u sredu teško povređen kada ga je na pešačkom prelazu na Bulevaru cara Lazara udario automobil, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, saznaje Radio 021.

Krali gorivo

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv radnika NIS A.D. Tomislava B. (1958) iz Kladova i radnika "Dunav grupe", Petra D. (1961) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili proneveru.

Opljačkana pumpa

Dva nepoznata muškarca opljačkala su sinoć benzinsku pumpu NIS-a u Bačkom Jarku.

Dvoje povređenih u saobraćajki

Dvoje Novosađana povređeno je juče, kada je na njih na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Lazara i ulice Kola srpskih sestara naleteo vozač "opel vektre".