Dve kazne za bahate motoraše

Milovan D. (1982) iz Novog Sada, kažnjen je sa 59.000 dinara, 11 kaznenih poena i 4 meseca zabrane upravljanja motornim vozilom, a policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu koja ga tereti za ometanje službenog lica.
Milovan D. (1982) iz Novog Sada, kažnjen je sa 59.000 dinara, 11 kaznenih poena i 4 meseca zabrane upravljanja motornim vozilom, a policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu koja ga tereti za ometanje službenog lica.

On je na Telepu vozio motocikl kome je istekla registracija, bez odgovarajuće kategorije i nije se zaustavio na znak saobraćajnog policajca. Kada ga je saobraćajac na motoru sustigao, Milovan ga je izvređao i pobegao. Ubrzo je identifikovan i priveden kod naležnog sudije za prekršaje. Saobraćajna policija je privela i Mladena R. (1977), državljanina Bosne i Hercegovine, koji je vozio neregistrovani motocikl Futoškim putem, nedozvoljenom brzinom i u stanju teške alkoholisanosti.

Mladen takođe nije stao na znak saobraćajne policije, a kada je naknadno zaustavljen, određeno mu je zadržavanje do otrežnjenja. On je kažnjen sa 49.000 dinara i 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom. Pošto nije imao novca, kazna mu je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 49 dana.

  • Goran

    19.08.2010 10:09
    x10
    Iskreno, ja bi ove zabrane upravljanja motornim vozilom opusteno pomnozio sa 10, ili bi te cifre ostavio a umesto 'meseci' prepravio u 'godina'.

    Covek nema dozvolu, neregistrovani motor vozi, bezi policiji i dobije samo 12 meseci zabrane? Strasno...
  • 26.07.2010 21:21
    samo ukratko cu reci, ne sme se stati policio, nego svaki dan tako radite, nemojte sve objavljivati, vas rad ce pokazati koliki je uspeh... a strane drzavljane lepo u njihovu drzavu vrariti, sa malo duzom zabranom ulaska u nasu zemlju, a kada ulaze da se obavezno sve po redu prekontrolise, da li su trazeni u nihovoj zemlji itd...a grdjani da i dalje vrse kontrolu rada policije i sudstva jer samo tako cemo dovesti u red nasu zemlju a mi normalni gradjani imat cemo normalan zivot, kada vlast nije u stanju sama da se pokrene i da nas zastiti a mi ih sve lepo uredno placamo........
  • tb

    26.07.2010 20:55
    dokle?
    Vozio nedozvoljenom brzinom, pijan! Ugrozava zivote ljudi i samo 12 meseci bez dozvole?!!! Zato se desavaju tragedije. Za tako nesto treba oduzeti dozvolu za svagda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.