Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Poslodavci tukli zaposlenog

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađana Branka D. (1961) i Evice D. (1960) koji su osumnjičeni da su tukli radnika zaposlenog na njihovom otpadu.

Žena stradala vozeći bicikl

Vozeći bicikl, Stojana Petković (63) iz Šajkaša izgubila je život u saobraćajnoj nesreći u tom mestu, kada je na nju naletelo teretno vozilo novosadskih registracija, koje je vozio Dragan M. (35), takođe iz Šajkaša.  

Saobraćajka u Temerinskoj

U saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na uglu Temerinske i Ulice patrijarha Čarnojevića, lakše je povređena ženska osoba.

Zapalio se policijski auto

Nema povređenih u nezgodi koja se dogodila na uglu Bulevara oslobođenja i ulice Jaše Tomića, kada se zapalio policijski auto.

Krali lančiće

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice 20-godišnjaka iz Kovilja Đure Distla i Radovana Despotova, koji su osumnjičeni za krađu.

Velika gužva zbog lakšeg sudara

Lakši sudar automobila i autobusa, kod okretnice na liniji tri i devet u Petrovaradinu, prouzrokovao je nešto pre 17 časova veliku gužvu u saobraćaju.  

Prodavac bombe u pritvoru

Novosađaninu Slobodanu Z. osumnjičenom da je prodao ručnu bombu napadaču na glumca Borisa Isakovića istražni sudija je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Uhapšeno pet Palestinaca kod Karlovaca

Dva državljanina Srbije iz Bujanovca i pet Palestinaca koji su se nalazili u automobilu vranjskih registracija, jutros je uhapsila policija iz Sremskih Karlovaca.

Otac poginulog dečaka sumnja u uviđaj

Otac petnaestogodišnjeg Milana Lutovca, kojeg je automobilom usmrtio Radosav Vujačić, sumnja da su pre dolaska policije na mesto nesreće, automobil i bicikl pomerani.

Još jedno hapšenje zbog napada na Isakovića

Policija je uhapsila 60-godišnjeg Novosađanina Slobodana Z, zbog osnovane sumnje da je prodao bombu Ivanu Markoviću, osumnjičenom da je tu eksplozivnu napravu, 23. juna, podmetnuo pod automobil glumca Borisa Isakovića.

Uhapšen zbog otmice i iznude

Novosadska policija uhapsila je sinoć Radivoja R. iz Beograda, rođenog 1961. godine, osumnjičenog za otmicu i iznudu.

Vujačić: Bicikl nije bio osvetljen

Radosav Vujačić, osumnjičen da je audijem usmrtio petnaestogodišnjeg Milana Lutovca  pred istražnim sudijom branio se tvrdnjama da nije video bicikl kojeg je dečak vozio, jer nije bio osvetljen, a kako je rekao i cela ulica je bila u mraku.

Ubistvo i samoubistvo u Temerinu?

Da li se u Temerinu juče dogodilo ubistvo i samoubistvu ili je reč o dvostrukom samoubistvu Sanje Cico iz Bečeja i njenog nevenčanog supruga Vladimira Zorića, još nije poznato.

Uhapšen zbog prevara

Policija je uhapsila i uz krivičnu prijavu sprovela istražnom sudiji Osnovnog suda u Kikindi Dejana Z. (28) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više prevara i oštetio 21 osobu za 5,4 miliona dinara.