Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Uhapšen razbojnik

Policija je uhapsila Aleksandra N. (1985) iz Rumenke, zbog osnovane sumnje da je izvršio više razbojništava na teritoriji grada.

Policija traga za ubicama mladića (Foto)

Policija traga za Jovanom Cvetkovićem (1992), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio Novosađanina Stanka Popova (1988) i teško povredio njegovog brata Gorana (1992).

Ubijen mladić u centru Novog Sada

Novosadska policija uhapsila je Dejana S. (1991) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ubistvu 22-godišnjeg Novosađanina Stanka Popova i ranjavanju njegovog četiri godine mlađeg brata Gorana.

Prijava protiv direktorice

Otac jednog od dečaka koga je nastavnik Ivan M.Š. seksualno zlostavljao, podneo je prijavu prosvetnoj inspekciji protiv direktorke škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu, Dušanke Nalić.  

Za ubistvo u Temerinu po 18 godina robije

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 20 godina zatvora Miloša Vulina, a na po 18 godina zatvora Milka Jakovljevića, Gabora Banjaija i Željka Šurlana, zbog ubistva Lasla Eleka iz Temerina.

Pronađen nestali srednjoškolac

Učenik Gimnazije ''Svetozar Marković'' Igor Pušonjić, čiji je nestanak prijavljen pre dva dana, pronađen je sinoć u Beogradu, nezvanično saznaje Radio 021.

Nastavnik priznao zlostavljanje dečaka

Nastavnik geografije Ivan M. Š. koji je predavao u osnovnim školama u Petrovaradinu i Šangaju priznao je da je seksualno zlostavljao učenike, a priču o zlostavljanju jedan od učenika ispričao je prošle nedelje psihologu Savetovališta za mlade, posle čega je nastavnik uhapšen, novi su podaci iz istrage.

Policajac morao da puca u vazduh

Jedan policajac pucao je sinoć u vazduh kod robne kuće "Merkur" na Detelinari, kada je prilikom hapšenja 33-godišnji Vladimir S. iz Novog Sada pokušao bekstvo.

AFANS: Nismo napali radikale

Antifašistička akcija Novog Sada (AFANS) nema nikakve veze sa napadom na aktiviste Srpske radikalne stranke, koji se dogodio u nedelju uveče u Novom Sadu, kaže za Radio 021 aktivista ove organizacije, Petar Atanacković.

Vozači GSP-a traže oružje za samoodbranu?

Pojedini vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća nameravaju da sa sobom nose i oružje, jer ne znaju kako da se odbrane od agresivnih putnika, tvrdi predsednik sindikata "Novi Sad 1911" Rajko Hrnjak.

Lažna dojava u podmetnutoj bombi

Zgrada u kojoj se nalaze Osnovni, Viši i Apelacioni sud u Novom Sadu evakuisana je u ponedeljak u 11h zbog dojave o postavljenoj bombi za koju se ispostavilo da je bila lažna.

Apelacioni sud ostavio Racića na slobodi

Veće Apelacionog suda u Novom Sadu nije prihvatilo žalbu Višeg tužilaštva na odluku kojom je ukinut pritvor 23-godišnjem Draganu Raciću, osuđenom na pet godina zatvora zbog izazivanja saobraćajne neseće u Kisačkoj ulici u kojoj su poginula dvojica Novosađana.

Novosađanin umro za volanom

Na Bulevaru Kralja Petra I, sinoć oko 18h, preko puta Mašinske škole, tokom vožnje preminuo je 59-godišnji Novosađanin K.I.