Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Predao se osumnjičeni za ubistvo

Jovan Cvetković (18) iz Novog Sada, za kojim se tragalo zbog sumnje da je sredinom maja učestvovao u oružanom napadu u centru grada, u kojem je ubijen Stanko Popov (22), a njegov brat Goran (18) teško ranjen, sam se prijavio dežurnom istražnom sudiji.

Jovanović osuđuje napad na studenta prorektora

Predsednik Skupštine grada Novog Sada, Aleksandar Jovanović, osudio je napad na studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i predsednika Saveza studenata Fakulteta tehničkih nauka Milinka Petrovića.

Motiv za tuču mlađi brat

Jedan od mladića koji je u subotu uveče napao studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i člana Saveta Milinka Petrovića, sinoć se izvinio za napad.

Saradnja sa vukovarskom policijom

Dve regije Internacionalne policijske asocijacije, Novi Sad i Vukovarsko-sremska županija potpisale su Sporazum o međunarodnoj strukovno-policijskoj saradnji.

Uhvaćen lopov biciklista

Novosadska policija uhapsila je Vladimira K. (1983) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sedam krađa.

Policija rasvetlila 21 krađu

Policajci su u utorak uhapsili Ranka P. (1981) i Branka P. (1982), obojicu iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da su počinili 21 krađu.

Sahranjen nastradali pripadnik Žandarmerije

Na groblju u Beočinu juče je, uz policijske počasti, sahranjen pripadnik Žandarmerije Zoran Šuković (30), koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Feketića, a policija i dalje istražuje uzrok njegove pogibije.

Huligani opet lomili po gradu

Velika, ukrasna saksija sa božikovinom, koja je stajala na ulazu u crkvu Imena Marijina (tzv, Katedrale) polomljena je tokom vikenda.

Kod Feketića stradali novosadski žandarmi

U saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je žandarm Zoran Šuković (30) iz Beočina kada je kamion pun drva naleteo na kolonu vozila u kojima je sa policijskom pratnjom bio Mile Jerković, svedok saradnik protiv narko-bosa Darka Šarića.

Predao se ubica sa Salaša 137

Tridesetdvogodišnji Branislav Bijelić iz Novog Sada, osumnjičen da je pre dva meseca ubio Nikšićanina Banju Domazetovića (1964) na Salašu 137, predao se danas.

Krivična protiv učenika zbog snimanja seksa u svlačionici

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrnaetogodišnjeg učenika Osnovne škole "Kosta Trifković" zbog sumnje da je dečak 19. maja svojim mobilnim telefonom snimio seksualni odnos sa trinaestogodišnjom devojčicom, učenicom iste škole, a snimak je kasnije pokazivao i prosleđivao drugovima.