Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

VIDEO: Mr Bang na bini Radija 021

Festival uličnih svirača, koji je protekle nedelje održan u Novom Sadu, izazvao je ogromno  interesovanje domaće publike, ali i turista koji su se zatekli u gradu, kažu organizatori ove manifestacije.

Otkazana Skupština Vojvodine

Sednica Skupštine Vojvodine na kojoj je trebalo da se raspravlja o amandmanima na Predlog zakona o javnoj svojini otkazana je, javlja reporter Radija 021 iz pokrajinskog parlamenta.

DSS: Kuda idu pare od "Eko dinara"?

Iako Gradska uprava za zaštitu životne sredine godišnje ubira dva miliona evra na ime takse "Eko dinar", ta sredstva troše se nenamenski na projekte koji su precenjeni, a ne rešavaju problem sa manjkom zelenih površina u gradu, kažu u Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije.

Umesto bazena niče korov

Plac na Novom naselju, uz Bulevar Jovana Dučića, na kojem je kompanija "Tuš" trebalo da izgradi sportsko-poslovni centar, do daljeg će biti zapušten.

Nemci traže oduzetu imovinu

Više udruženja Nemaca iz Vojvodine ocenilo je da je Nacrt zakona o vraćanju imovine "nepravedan" prema Nemcima, jer im ne omogućava da potražuju svoju oduzetu imovinu.

Inicijativa za Subin plato muzike

Nastavlja se građanska inicijativa da se plato u Limanskom parku nazove po jednom od najznačajnijih kompozitora savremene muzike Mitru Subotiću Subi.